News

De 8 Martie, idila pe funcții grase la PNL! Pavel Popescu – “Norvegianul” vrea din inimă sa și impună “colocatara” viceprimar la Sectorul 4

08.03.2021 | 14:23
De 8 Martie idila pe functii grase la PNL Pavel Popescu  Norvegianul vrea din inima sa si impuna colocatara viceprimar la Sectorul 4
Pavel Popescu alături de Diana Ștefana Buciuna și primarul Capitalei, Nicușor Dan. Sursa foto - romanialibera.ro
ADVERTISEMENT

Au apărut detalii picante din relația pe care liberalul Pavel Popescu, alias „Norvegianul”, ar avea-o cu „colega de imobil”. Astfel, într-un material publicat în România Liberă, semnat de Marius Ghilezan, au ieșit la iveală mai multe dedesubturi ale înțelegerilor politice din sânul Partidului Național Liberal. 

Ghilezan notează că motivul pentru care PNL l-a suspendat pe Robert Cristian Florea, ales viceprimar în Sectorul 4 ar fi cu totul altul decât cel oficial.

ADVERTISEMENT

Concret, numit în funcție cu ajutorul PSD, Florea a fost scos pe ușă afară de liberali. Decizia ar fi luat-o chiar președintele filialei, Pavel Popescu.

Pavel Popescu, alias „Norvegianul”, detalii picante din relația cu „colega de imobil”

Motivul l-ar reprezinta, conform Romania Libera, o femeie pe care acesta și-ar fi dorit cu orice preț să o numească în funcție. Ar fi vorba despre Diana Ștefana Buciuna și ea pe lista cu cele două propuneri ale liberalilor. Doar că reprezentanții PNL și USR au ieșit din sală în timpul votului nemulțumiți de felul în care avea loc scrutinul.

ADVERTISEMENT

„Baciuna, zic sursele bine informate, avea și alte calități decât ale lui Florea, necunoscute marelui public liberal în freamătul electiv din iarna lui 2021. Ea nu voia din tot sufletul postul, pe inima goală. Și-l merita, datorită sau din cauza împărțirii locative cu tânărul Pavel Popescu. Ea are și acum calitatea de colocatară.

Sursa foto – romanialibera.ro

Pentru că familiile moderne, nu-s ca cele tradiționale, un imobil de lângă fosta casă de căsătorii a sectorului 4, aflat în proprietatea șoferului lui Pavel Popescu, este împărțit frățește de familia deputatului și a candidatei, fără loc, Diana Ștefana Baciuna.

ADVERTISEMENT

Acum înțeleg și liberalii de ce Baciuna a avut mare trecere la Violeta, stăpâna sa de la centru. Pavel Popescu, mereu între două trenuri, are o capacitate de dedublare cronică, mărturisesc în surdină liberalii de sector. Azi spune una, mâine se răsucește, de parcă în piept ar avea timusul liber schimbismului.

Nu recunoaște că și-a lăsat nevasta thailandeză și cei doi copii în Norvegia, pentru a se încetățenii cu cetățenia țării fiordurilor”, a notat Ghilezan in Romania Libera.

ADVERTISEMENT

Cum a intrat Pavel Popescu în politica românească

În continuare, editorialistul României Libere a trecut în revistă felul în care și-a făcut apariția în politica românească tânărul Pavel Popescu. Acesta a adus aminte că politicianul a intrat în scenă la puțin timp după tragedia de la Colectiv.

„Tocmai înființase o firmă, în Norvegia, când evenimentul Colectiv a dat alarma. Presa neînregimentată avea să publice veniturile modeste și contribuțiile mari la partid. “Popescu a câștigat, în 2016, 29.492 de coroane norvegiene (NOK).

Asta înseamnă cam 12.000 de lei, adică o fabuloasă sumă de 1.000 de lei pe lună. E drept, statul norvegian îi mai dăduse domnului Popescu o „indemnizație pentru înființare/derulare companie proprie“ în valoare de 149.375 NOK, adică vreo 62.700 de lei. Încă 5.200 de lei pe lună, cum ar veni. Ei da, așa da.

Chiar dacă prețurile sunt foarte mari în Norvegia, luând în calcul faptul că soția sa, educatoare, câștiga aproximativ echivalentula 9.000 de lei lunar, domnul Popescu a putut să rupă de la gura familiei 59.000 de lei ca să îi investească temporar în campania partidului în care tocmai se înscrisese. Sau nu”, scriau Cațavencii, pe vremea înălțării sale”, a mai scris Marius Ghilezan despre întreaga situație de la PNL Sector 4.

ADVERTISEMENT
Englezii l-au ironizat pe Edi Iordănescu. Incredibil ce au remarcat jurnaliștii britanici: „Omul...
Englezii l-au ironizat pe Edi Iordănescu. Incredibil ce au remarcat jurnaliștii britanici: „Omul care conduce România...”
Un șofer a ajuns în chinuri groaznice la spital după ce a încercat...
Un șofer a ajuns în chinuri groaznice la spital după ce a încercat să-şi oprească un strănut. Avertismentul medicilor
Septuagenarul care a câștigat 10 miliarde la pariuri. Bărbatul este din Argeș și...
Septuagenarul care a câștigat 10 miliarde la pariuri. Bărbatul este din Argeș și a reușit să se îmbogățească
Reacţia unei turiste străine care a devenit voluntară într-un proiect unic în ţară,...
Reacţia unei turiste străine care a devenit voluntară într-un proiect unic în ţară, la Timiş: "Oamenii vor fi mai fericiți"
Câţi bani poate primi Nadia Comăneci, lună de lună, de la statul român....
Câţi bani poate primi Nadia Comăneci, lună de lună, de la statul român. Suma a fost făcută publică
Sofia Vergara a pozat nud la 51 de ani! 'Vei spune Dios Mio...
Sofia Vergara a pozat nud la 51 de ani! 'Vei spune Dios Mio (Dumnezeule!)' FOTO
Modificări la SGR din 3 iulie! Se anunță schimbări la Sistemul de Garanție...
Modificări la SGR din 3 iulie! Se anunță schimbări la Sistemul de Garanție – Returnare, transmite ReturRO
EXCLUSIV Dezvăluiri cutremurătoare făcute de Marinela Chelaru. "Nu mă mai sună nimeni." Ce...
EXCLUSIV Dezvăluiri cutremurătoare făcute de Marinela Chelaru. "Nu mă mai sună nimeni." Ce pensie incredibilă are actrița
Paste cu sos de roșii și brânză feta. Un prânz gustos și sățios
Paste cu sos de roșii și brânză feta. Un prânz gustos și sățios
Ilinca Vandici rupe tăcerea despre infidelitatea fostului ei soţ, Andrei Neacşu. „Eu nu...
Ilinca Vandici rupe tăcerea despre infidelitatea fostului ei soţ, Andrei Neacşu. „Eu nu am zis că accept, am zis că iert”
REPORTAJ Lacrimogene de campanie în Mihăilești, Giurgiu: polițiști înarmați și jandarmi au venit...
REPORTAJ Lacrimogene de campanie în Mihăilești, Giurgiu: polițiști înarmați și jandarmi au venit să oprească un protest față de primar
Pepe și Yasmine Ody, nuntă cu peripeții. Aristul a avut mari emoții înainte...
Pepe și Yasmine Ody, nuntă cu peripeții. Aristul a avut mari emoții înainte de eveniment: „I-am comandat pe un site și de patru ori mi-au trimis banii înapoi”