Life

De-a dreptul ireal! Motivul pentru care angajații unui magazin nu au voie deloc să meargă la baie

Angajații unui magazin au primit interdicție să meargă la toaletă în timpul programului. Cum justifică managerul această decizie.
21.06.2024 | 14:01
Dea dreptul ireal Motivul pentru care angajatii unui magazin nu au voie deloc sa mearga la baie
Angajații unui magazin au primit interdicție să meargă la toaletă în timpul programului. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

O angajatoare a reușit să pună pe jar întregul internet cu mesajul ei. În online, femeia le-a comunicat angajaților ce pretenții are de la ei, iar postarea sa a stârnit o adevărată revoltă.

Motivul pentru care șefa unui magazin din Italia le-a interzis angajaților să meargă la baie

În ultima vreme, din ce în ce mai multe persoane se plâng de piața locurilor de muncă. Însă, nu doar în România există probleme, ci și în străinătate. Nu o spunem noi, ci o dovedește mesajul postat de șefa unui magazin din Italia.

ADVERTISEMENT

Femeia a stat luni bune cu ochii pe angajații ei și se pare că gestul pe care aceștia îl făceau a ajuns să o deranjeze. Supărată că angajații merg la baie și închid casa de marcat, șefa magazinului le-a transmis tuturor un mesaj vocal pe WhatsApp.

Indignată, patroana le-a interzis angajaților să mai meargă la baie în timpul programului și să închidă casa de marcat din acest motiv. Cei care nu respectă această regulă, pot ajunge să facă nevoile pe ei. Femeia nu are de gând să facă nicio excepție.

ADVERTISEMENT

Angajații pot merge, totuși, la baie doar în cazul unor situații de urgență. Evident și în prezența unor motive care să le justifice absența. Dacă nu dispun de așa ceva, pot chiar să stea să facă pe ei, a spus femeia.

Femeia a fost demisă temporar din funcție

Potrivit șefei de magazin, angajații nu au motive să meargă atât de des la baie. Cu atât mai puțin cu cât nici programul de lucru nu este prea lung. În cele patru ore pe care le petrec în magazin, în viziunea femeii, angajații nu ar trebui să aibă nevoie să meargă la baie.

ADVERTISEMENT

”Nu te mai duci la baie, nu stai la muncă decât patru ore, mai bine faci pe tine. Deci, casa este imposibil de gestionat.”, a spus femeia în mesajul vocal.

Așa cum era de așteptat, o angajată nu a vrut să o lase pe șefă se poarte așa. Drept urmare, a postat mesajul pe internet, iar acesta s-a viralizat cu viteza luminii.

ADVERTISEMENT

Doleanțele exagerate ale femeii au ajuns și la urechile managerului de magazin. Uimit de ceea ce a putut spune femeia, a decis să ia atitudine și să o suspende din funcția pe care o avea la magazinul din Torino.

Femeia nu mai lucrează la magazinul respectiv, iar după demiterea ei din funcție, au ieșit la iveală o serie de nereguli. Se pare că nu este pentru prima dată când se comportă așa cu angajații și că, în trecut, a fost la fel de abuzivă cu ei.

ADVERTISEMENT
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
Cum a ajuns un bărbat să construiască o tavernă grecească în propria curte:...
Cum a ajuns un bărbat să construiască o tavernă grecească în propria curte: „Avem o listă de așteptare și primim clienți de peste tot”
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Maria e bucătăreasă şi străbate ţara-n lung şi-n lat. Ideea care i-a venit...
Maria e bucătăreasă şi străbate ţara-n lung şi-n lat. Ideea care i-a venit după ce s-a întors de la muncă din Italia
Schimbare de look a singurei femei care l-a făcut bunic pe Ion Ţiriac....
Schimbare de look a singurei femei care l-a făcut bunic pe Ion Ţiriac. Fanii au reacţionat imediat
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
PREGĂTIRI de RĂZBOI în BALCANI! România A SEMNAT
PREGĂTIRI de RĂZBOI în BALCANI! România A SEMNAT
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv....
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv. Ce au făcut autoritățile. Ultimele clipe din viața tinerei moarte la Bușteni
Tragedie la Hollywood. A murit un nume de referință
Tragedie la Hollywood. A murit un nume de referință
Dana Rogoz a făcut anunţul dup 12 ani de căsnicie cu Radu
Dana Rogoz a făcut anunţul dup 12 ani de căsnicie cu Radu
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a...
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a încercat să îi înlocuiască. Suprinzător ce a urmat
Microstațiunea balneară din 1834 unde tot mai mulți români își doresc să ajungă...
Microstațiunea balneară din 1834 unde tot mai mulți români își doresc să ajungă în vara lui 2024. Turiști din întreaga lume vin aici și rămân surprinși