Fotbal intern

De Amorim, amendat cu 500 euro pe zi. Unde a dispărut jucătorul

22.06.2018 | 12:20
De Amorim amendat cu 500 euro pe zi Unde a disparut jucatorul

De Amorim, amendat cu 500 de euro pe zi! Jucătorul brazilian a fost împrumutat în iarnă în Turcia, la Kayserispor, iar după plecarea lui Marius Şumudică aceştia nu i-au activat clauza de cumpărare. FCSB s-a reunit de 11 zile, iar William De Amorim nu s-a prezentat la lot, fiind singurul jucător dintre cei împrumutaţi care nu au revenit la club, după cum FANATIK.RO a anunţat în exclusivitate.

Conducerea clubului a luat măsuri, iar pe brazilian îl aşteaptă o amendă uriaşă! Cu 500 de euro de fiecare zi absentată, conform GSP, William De Amorim are acum de achitat o amendă în valoare totală de 5.000 de euro.

De Amorim, amendat cu 500 euro pe zi

Suma nu va rămâne însă aceeaşi! Cu fiecare zi în care William De Amorim lipseşte, amenda îi va creşte cu încă 500 de euro. Colegii şi oficialii de la FCSB au încercat să-l contacteze pe brazilian, însă acesta nu a vrut să discute cu niciunul dintre aceştia şi şi-a închis telefoanele. Rămâne de văzut ce va alege acesta să facă, având în vedere că angajamentul său cu FCSB este scadent abia în vara anului 2021!

A plecat cu scandal

În iarnă, după ce a fost împrumutat în Turcia, William De Amorim a pus tunurile pe Nicolae Dică şi colaboratorii săi: “Cu antrenorul nu am avut nicio relaţie. A fost ceva rece faţă de ceilalţi tehnicieni din viaţa mea. N-am reuşit să mă potrivesc cu Nicolae Dică. Nu pot spune eu cine face echipa la Steaua, eu sunt jucător şi mă antrenez. Nu băgăm noi în seamă ce se vorbeşte la televizor, încercăm să ne facem treaba cât mai bine.

Am avut relaţii bune cu toată lumea la Steaua, dar aproape mi-au fost foştii colegi, prietenii de la Astra, Budi, Alibec, Morais, ei m-au ţinut pe linia de plutire. Mi-au zis să ţin capul sus că am calitate”, spunea De Amorim în ianuarie.

De Amorim, amendat cu 500 de euro pe zi de conducerea FCSB
De Amorim, amendat cu 500 de euro pe zi

500.000 de euro este cota de piaţă a lui William De Amorim