Fotbal intern

De Amorim și-a aflat formația la care va evolua de la vară!

23.04.2018 | 19:40
De Amorim sia aflat formatia la care va evolua de la vara

De Amorim și-a aflat formația la care va evolua de la vară, deși în iarnă a fost împrumutat de FCSB la Kayserispor pentru un an și jumătate după ce Gigi Becali a hotărât că nu mai are nevoie de serviciile sale. Folosit spre sfârșitul anului trecut mai mult la FCSB 2, patronul viceampionilor nu a mai dorit să îi suporte brazilianului contractul și a bătut palma cu Marius Șumudică.

În această vară Kayseri poate activa și clauza de cumpărare definitivă a jucătorului brazilian, care este în valoare de 600.000 de euro. FANATIK.RO a aflat că bașcanii formației lui Marius Șumudică nu vor să îl mai cumpere pe De Amorim deoarece nu sunt mulțumiți de serviciile acestuia. Astfel, De Amorim va reveni la Steaua lui Becali, urmând să se ia o decizie dacă rămâne sau va fi iar împrumutat. La FCSB mijlocașul venit de la Astra a evoluat de 53 de ori, reușind 4 goluri şi 10 pase decisive.

De Amorim și-a aflat formația la care va evolua de la vară

De Amorim a jucat în România șapte ani și jumătate după ce a ajuns la noi în țară în 2010. Fotbalistul brazilian a obținut între timp și cetățenia română, iar în vara lui 2017 a fost la un pas de transfer în Cipru, dar totul a picat după ce Gigi Becali nu a mai fost de acord cu împrumutul acestuia la Apoel Nicosia. După transferul la Kayseri, patronul roș-albaștrilor a spus că Șumudică i-a dat la fix o mână de ajutor, dar din păcate jucătorul care a câștigat titlul cu Astra nu va mai rămâne în Turcia.

Trebuia să găsesc o soluție cu De Amorim. Avea la Steaua un salariu de peste 13.000 de euro pe lună și juca mai mult pe la echipa a doua. Când îl băga Dică la prima echipă el dormea pe teren. Ajunsese a patra soluție pe postul său. Bine că l-a luat Șumi, iar dacă o să confirme acolo turcii îmi vor plăti pentru un tranansfer definitiv 600.000 de euro. De Amorim îmi stătea cu gândul doar la transfer. Când l-am adus la Steaua nu m-am gândit niciodată că el nu o să se impună la noi. M-am păcălit cu De Amorim”, a spus Becali.

Săptămâna trecută, înainte de derby-ul de la Liga a patra CSA Steaua – Academia Rapid, De Amorim, aflat sub contract cu Steaua lui Becali, a cântat imnul Rapidului! Dezvăluirea a fost făcută de antrenorul său, Marius Şumudică, unul dintre cei mai vocali fani ai Rapidului şi adversar declarat al “roş-albaştrilor”.

4 goluri a marcat De Amorim pentru FCSB în 53 de meciuri!

Tags: