Fotbal intern

De Amorim nu a mai jucat de un an la FCSB, dar i-a crescut salariul! Cât câștigă brazilianul care se antrenează singur

18.11.2018 | 21:40
De Amorim nu a mai jucat de un an la FCSB dar ia crescut salariul Cat castiga brazilianul care se antreneaza singur
ADVERTISEMENT

Mijlocașul William De Amorim nu a mai jucat de aproximativ un an la FCSB, perioadă în care a fost și împumutat la Kayserispor, dar i-a crescut salariul. Brazilianul a revenit în această vară la vicecampioana României după ce a jucat în Turcia, dar nu intră în planurile finanțatorului Gigi Becali și ale antrenorului Nicolae Dică și se antrenează de unul singur la baza de pregătire de la Berceni.

”Pentru el e foarte ok, pentru că i-a crescut salariul de la 10.000 la 12.000 de euro. Am mai discutat într-o emisiune de ce jucătorii noştri nu mai ajung să se transfere la formaţii din Anglia, Spania. Pentru că se mulţumesc cu puţin. Câţi n-au fost care s-au antrenat la liceul Eliade… Dacă ar avea valoare mare, ar merge la o echipă care ar plăti salariul acesta”, a declarat Helmuth Duckadam la un post de televiziune.

ADVERTISEMENT
William De Amorim într-un duel pentru balon cu Sergiu Hanca în timpul unui meci FCSB - Dinamo
William De Amorim într-un duel pentru balon cu Sergiu Hanca în timpul unui meci FCSB – Dinamo

De Amorim are un salariu mare la FCSB, dar este dorit în Liga 2

Deși are un salariu foarte bun la FCSB, William de Amorim este dorit la echipa Aerostar Bacău din Liga 2: ”Să mi-l dea Steaua până la vară. Să-i plătesc o mică parte din salariu şi să-l punem pe picioare”, a spus Florin Bratu, antrenorul formației moldovene.

Președintele de imagine al vicecampioanei României, Helmuth Duckadam, i-a dat imediat replica fostului tehnician de la Dinamo București: ”Cred că şi Steaua ar fi de acord, dacă l-ar putea da undeva şi să plătească o parte din salariu. Ar fi în avantajul nostru pentru că fotbalistul ar juca. Florin Bratu poate să negocieze, dar nu cu mine”.

ADVERTISEMENT

William De Amorim, în vârstă de 26 de ani, mai are contract cu FCSB până la 30 iunie 2021, iar în vară, după ce i-a expirat împrumutul la Kayserispor, s-a vehiculat varianta unui împrumut în Cipru, la formația Apollon Limassol.