Fotbal intern

Gigi Becali nu scapă de el! “Nu s-a făcut transferul lui De Amorim!”

UPDATE. Transferul lui William De Amorim la Apoel Nicosia se pare că a picat, după ce Gigi Becali a anunţat că brazilianul va pleca pentru 200.000 de euro. Mijlocaşul s-a pregătit sâmbătă...
Autori: Claudiu Ilie, George Heisu, Iuliana Spirache | 26.08.2017 | 18:42

UPDATE. Transferul lui William De Amorim la Apoel Nicosia se pare că a picat, după ce Gigi Becali a anunţat că brazilianul va pleca pentru 200.000 de euro. Mijlocaşul s-a pregătit sâmbătă alături de formaţia pregătită de Nicolae Dică.

Antrenorul “roş-albaştrilor”, Nicolae Dică, a dezvăluit că există anumite probleme în ceea ce priveşte transferul lui William De Amorim. “Au fost discuţii cu cei din Cipru, s-a discutat despre un împrumut al lui acolo, apoi a căzut această variantă. Acum două zile am vorbit cu patronul şi cu Meme şi ştiam că o să meargă în Cipru. Deocamdată nu s-a făcut acest transfer. Vom vedea în zilele următoare dacă se mai face acest transfer sau nu”, a spus Dică.

***

UPDATE. Gigi Becali a anunţat chiar în ziua tragerii la sorţii că a acceptat transferul lui De Amorim la Apoel Nicosia. “Pe De Amorim l-am dat la Apoel Nicosia. 200.000 l-am dat împrumut şi 50 la sută dintr-un viitor transfer. Nu avea cum să joace acolo. Tănase e pe postul ăla, e favoritul meu, dar toto o să vorbesc cu el, o să-i zic că dacă nu aleargă, gata! Şi Florinel Coman joacă acolo”, a declarat patronul FCSB.

––––––––––––––-

Deşi s-a anunţat că partida cu Astra Giurgiu ar fi ultimul meci al brazilianului William de Amorim la FCSB, mijlocaşul ştie altceva. Nu a amintit de o posibilă plecare la Apoel Nicosia, ci a precizat că el este în continuare jucătorul Stelei.

“Pentru modul cum am jucat în repriza a doua, cred că meritam victoria în seara asta. Acum nu trebuie să plângem nici pentru egal şi nici pentru golul anulat . Eu mai am contract cu Steaua, sunt jucătorul Stelei în continuare şi mă voi antrena normal. Nu e bine când pierdem prea multe puncte pe teren propriu, dar sper să ne revenim cât mai repede”, a spus De Amorim.

Romario Benzar s-a plâns de starea gazonului de pe Arena Naţională, care a împiedicat-o, în opinia sa, pe FCSB să-şi impună stilul de joc. Internaţionalul adus recent de la Viitorul speră însă că echipa sa va avea o altă faţă la Lisabona, chiar dacă el nu va putea fi pe teren.

“Am vrut să facem o ultimă repetiţie înaintea meciului cu Sporting, dar, din păcate, nu am făcut un meci prea bun şi nu am obţinut un rezultat pozitiv. Ne creăm la fiecare meci ocazii, aa a fost şi acum, dar calitatea terenului ne dezanvantajează. Nu-mi venea să cred că aşa poate arăta gazonul pe Arena Naţională. Sper să ne revenim la meciul cu Sporting, unde îi voi susţine pe băiei din tribună”, a declarat Benzar.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!