De Amorim va juca în Cipru la Apollon Limassol în sezonul viitor

Claudiu Surmei   
in FCSB
09/07/2018, 11:20
De Amorim va juca în Cipru la Apollon Limassol în sezonul viitor GALERIE FOTO
William De Amorim va juca la Apollon Limassol

EL ESTE JUCATORUL MINUNE, PARIUL DE
300.000.000 EURO AL LUI GIGI BECALI

Destainuirile pustiului minune, fiul unui fost mare fotbalist al Stelei, numai in REVISTA FANATIK din ianuarie, la toate chioscurile din tara!

Problemele lui William De Amorim la FCSB par să se rezolve, cel puțin pentru moment. Mijlocașul și-a găsit unde să joace în sezonul viitor. De Amorim va pleca în Cipru la Apollon Limassol, unde va juca un sezon și va avea posibilitatea de prelungire pentru încă unul.

De Amorim a fost împrumutat în iarnă la Kayserispor, iar după plecarea tehnicianului Marius Șumudică turcii nu i-au activat clauza de cumpărare. Brazilianul ar fi trebuit să se întoarcă la lotul FCSB, însă nu a apărut la reuniune. A fost amedat cu 500 de euro pentru fiecare zi de absență. Jucătorul este supărat, deși mai are trei ani de contract cu FCSB, după ce antrenorul Nicolae Dică l-a anunțat că nu mai are nevoie de serviciile sale.

De Amorim va juca la Apollon Limassol

Brazilianul și-a găsit echipă! De Amorim va juca în sezonul viitor la Apollon Limassol, în Cipru. A fost împrumutat pentru o perioadă de un an, iar ciprioții au posibilitatea prelungirii pentru încă un an.

4 goluri și 10 pase de gol a dat De Amorim pentru FCSB în 53 de partide

Închide ×