Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

De asta merge „bine” FCSB: Peluza Nord îi ia apărarea lui Gigi Becali și a găsit vinovații! „De ce să dăm vina pe el? Nonșalanța lui Olaru a distrus jocul” Video exclusiv

Gheorghe Mustață a intervenit la Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici și consideră că nu Gigi Becali a trebui să fie considerat vinovat pentru înfrângerea FCSB cu UTA.
06.03.2023 | 13:10
De asta merge bine FCSB Peluza Nord ii ia apararea lui Gigi Becali si a gasit vinovatii De ce sa dam vina pe el Nonsalanta lui Olaru a distrus jocul Video exclusiv
Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, crede că Darius Olaru a fost marea problemă a FCSB în partida cu UTA. Sursă foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB a fost învinsă de UTA la Arad, scor 1-3, după o partidă extrem de modestă, în special pe parcursul reprizei secunde. O înfrângere care a fost provocată și de câteva schimbări foarte ciudate făcute din sufragerie de Gigi Becali. Horia Ivanovici a taxat această situație cu un discurs extrem de dur la FANATIK SUPERLIGA.

Gheorghe Mustață îl apără pe Gigi Becali, pe care nu îl consideră vinovat pentru eșecul FCSB cu UTA: “Acum ce să facem? Dăm vina pe Gigi?”

Liderul Peluzei Nord a FCSB, Gheorghe Mustață, a intervenit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI și a făcut analiza partidei de la Arad din perspectiva fanilor. Consideră că vina pentru înfrângerea cu UTA nu îi aparține lui Gigi Becali. A taxat, în schimb, prestația lui Darius Olaru, pe care o consideră sub nivelul așteptat.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

“Nu e nimic, asta este. Capul sus, mergem înainte. Mai sunt și eșecuri, nu avem ce să facem asta este în fotbal. Ne pare rău că am avut ocazia să ne apropiem de lider și să ne fie programul mai ușor în play-off. Nu știu, cred că s-a rupt jocul cu nonșalanța lui Olaru, s-a rupt jocul la mijloc.

Ieșirea lui Edjouma, nu știu de ce trebuia să iasă. Acum ce să facem? Dăm vina pe Gigi? Unii mai spuneau că Omrani joacă, dar e accidentat. Miculescu nu se ridică la valoarea banilor pe care a fost cumpărat și asta este. Ce să facem? Olaru nu a fost la capacitate maximă, cum joacă el.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, crede că FCSB a pierdut mijlocul terenului în partida cu UTA. Olaru, taxat: “Nu s-a ridicat la nivelul lui”

Este fotbalist bun, de echipa națională, nu s-a ridicat la nivelul lui. În momentul în care nu ai mijloc ești mort. Hai să nu mai dăm vina că l-a scos Gigi pe Edjouma. Echipa nu stă numai într-un jucător dacă vrei să joci fotbal. Ai avut la mijloc pe Olaru, pe Șut.

Olaru nu s-a ridicat la capacitatea lui normală de fotbalist. Aici a greșit, trebuia să îl scoată pe Olaru. Dar altădată mai face câte o schimbare d-aia bună și îl lăudăm și îl ridicăm sus, și acum că le face prost…”, a declarat Gheorghe Musta'[, liderul Peluzei Nord a FCSB, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

UTA a învins pe FCSB cu două goluri marcate în repriza secundă de Postolachi și Ubbink. Asta după o primă parte mai echilibrată, în care gazdele au deschis scorul după autogolul lui Tamm, iar FCSB a egalat prin Florinel Coman. La Arad a fost sold-out, iar fanii gazdelor au creat o atmosferă excepțională.

FCSB este pe locul 4 în SuperLiga și a ratat ocazia de a profita de pașii greșiți făcuți de rivalele Farul și Rapid

FCSB este pe locul 4 în SuperLiga după 29 de etape, cu una rămasă din sezonul regular, cu 54 de puncte. Formația lui Mihai Pintilii a ratat ocazia de a se apropia de liderul Farul, care a cedat de asemenea în această rundă. Și Rapid a pierdut surprinzător, iar singura care profită până în acest moment este Universitatea Craiova. CFR Cluj joacă în această seară cu Sepsi.

ADVERTISEMENT

Luna martie vine cu un super cadou pentru microbiști! Fanatik SuperLiga, emisiunea exclusivităților din fotbalul românesc, poate fi urmărită acum în fiecare zi de luni până vineri de la 10:30. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT