Video. De Bruyne îşi pune fanii lui City în cap. Cu ce echipă ţine de mic. E o rivală din Premier League

Tibi Demeter   
in Fotbal international
11/01/2018, 18:38
Video. De Bruyne îşi pune fanii lui City în cap. Cu ce echipă ţine de mic. E o rivală din Premier League

Mijlocaşul lui Manchester City a oferit un prim interviu ca şi fotbalist pe când avea doar 11 ani, într-o partidă în care a marcat patru goluri şi echipa lui a câştigat Cupa Belgiei la juniori. Viitorul star al fotbalului şi-a demonstrat calităţile încă de la o vârstă fragedă pentru belgienii de la Gent.

De Bruyne a marcat atunci patru goluri în victoria cu 6-2, una dintre reuşite fiind de la jumătatea terenului într-un moment în care portarul advers era ieşit. Belgianul a fost întrebat care este echipa lui favorită şi unde ar vrea să joace în viitor, iar răspunsul este unul cel puţin surprinzător în acest moment: “Echipa mea favorită este Liverpool. Jucătorul meu favorit este Michael Owen şi as vrea să joc acolo”, a spus mijlocaşul.

De Bruyne a evoluat la două echipe din Premier League până acum

Deşi în copilărie visa să ajungă la Liverpool, mijlocaşul belgian a  evoluat până acum la Chelsea şi Manchester City în Premier League, fiind aproape de primul titlu de campion în Premier League în acest sezon.

Performanţele excelent din copilăria lui De Bruyne se pare că nu sunt o întâmplare în cariera fotbalistului. Mijlocaşului lui Manchester City a reuşit să marcheze şase goluri şi să ofere nou pase decisive pentru echipa antrenată de Pep Guardiola în acest sezon în Premier League. 

Închide ×