Life

De când s-au despărțit, de fapt, Alexandra Dinu și Jeffrey Greenstein. Imagini hot cu bomba sexy care i-a “suflat” iubitul

16.04.2021 | 10:45
Jeffrey Greenstein a căzut imediat în mrejele modelului Salome Chandler, după ce Alexandra Dinu a acceptat să facă parte din juriul emisiunii Românii au Talent. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Am aflat cum l-a cucerit Salome Chandler pe fostul iubit al Alexandrei Dinu! Actorul și producătorul de la Hollywood a căzut în brațele ispitei, la scurt timp după ce a cunoscut-o pe blondina care, conform surselor noastre, i l-a “suflat” fără prea mari eforturi româncuței noastre.

Jeffrey Greenstein a fost atras de imaginea de fată rea pe care Salome Chandler o afișează, dar și de stilul libertin de viață pe care îl duce. Model și aspirantă la cariera de actriță, Salome Chandler l-a atras în mrejele ei pe fostul iubit al Alexandrei Dinu destul de ușor.

ADVERTISEMENT

Așa cum FANATIK.RO anunța, în exclusivitate, relația româncei cu Jeffrey Greenstein scârțâia de ceva vreme și, în timp ce Alexandra Dinu visa la oficializarea poveștii lor de amor, actorul și producătorul dorea să-și trăiască viața intens, fără obligații.

De când s-au despărțit, de fapt, Alexandra Dinu și Jeffrey Greenstein

Angelica Alexandra Dinu a simțit că au dorințe diferite și a sperat că, dacă acceptă provocarea de a face parte din juriul emisiunii “Românii au talent”, Jeffrey Greenstein o să-i ducă dorul și o să-și schimbe perspectiva asupra relației lor. Din păcate, însă, strategia fostei soții a lui Adrian Mutu nu a funcționat, iar când Salome Chandler a apărut în peisaj, a fost dată repede uitării. (Vezi și: Alexandra Dinu, prima reacție după despărțirea de Jeffrey Greenstein)

ADVERTISEMENT

Blonda i-a căzut cu tronc imediat producătorului american care nu a pierdut deloc vremea. În timp ce Alexandra Dinu făcea naveta Italia – România, pentru a-și onora angajamentele profesionale, Jeffrey Greenstein gusta din fructul intezis! Și tare mult îi mai plăcea… .

Imaginea de fată rea, dornică să-și trăiască viața, fără multe rețineri sau planuri de viitor, l-a făcut pe Jeffrey să o uite destul de repede pe frumoasa româncuță cu care s-a iubit în ultimii ani.

ADVERTISEMENT

Dacă privim și fotografiile provocatoare cu care Salome Chandler se laudă pe rețelele de socializare, nu putem să nu remarcăm că blondina este extrem de sexy. Ba chiar, în unele imagini seamănă cu Alexandra Dinu, diferențele fiind făcute de atitudinea diferită pe care o afișează. În timp ce Alexandra Dinu este recunoscută pentru finețe și imaginea angelică, noua iubită a lui Jeffrey Greenstein pare mai degrabă genul de fară rea care ajunge unde vrea. 😉

Fostul iubit al Alexandrei Dinu, despre noua blondă din viața lui: “E cea mai dulce fată din lume”

Jeffrey Greenstein și Salome Chandler și-au făcut publică relația, zilele trecute. Cei doi au profitat de aniversarea modelului pentru a-și declara iubirea în văzut lumii.

ADVERTISEMENT

“Mulțumesc dragostea mea, pentru cel mai frumos cadou pe care mi l-ai putea face vreodată!  Să fii lângă mine în fiecare dimineață și în fiecare seară.”, este declarația de iubire transmisă de Salome Chandler lui Jeffrey Greenstein, cu care a petrecut, recent, mai multe zile la schi. De cealaltă parte, fostul iubit al Alexandrei  Dinu i-a urat “La mulți ani celei mai dulci fete din lume”.

“Fie ca viața să te binecuvânteze cu toată dragostea, zâmbetele, sănătatea și prosperitatea pe care le meriți! Nu aș putea să fiu mai recunoscător pentru că te am în viața mea!”, este mesajul transmis noii iubite de Jeffrey Greenstein, fostul partener al Alexandrei Dinu.

ADVERTISEMENT
Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în...
Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în același timp. Avertismentul dur al medicilor specialiști
Maria Iordănescu, apariție spectaculoasă, înainte de a intra în direct
Maria Iordănescu, apariție spectaculoasă, înainte de a intra în direct
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Cristi Borcea, cerere în căsătorie prin telefon: Nu putem trăi unul fără celălalt!
Cristi Borcea, cerere în căsătorie prin telefon: Nu putem trăi unul fără celălalt!
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în...
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în vigoare noua directivă a Comisiei Europene
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă...
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă a realizat ce era ascuns în el. A țipat la soție și copii să iasă din casă și a chemat poliția de urgență
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Fostă Miss România, acuzată de răpire în SUA. Scandal uriaș cu soțul american
Fostă Miss România, acuzată de răpire în SUA. Scandal uriaș cu soțul american
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de...
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de protecţie, mă aflu într-un loc ascuns”
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei...
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei femei de afaceri ruse
Puterea nebănuită a pisicilor. Ce boli pot detecta și vindeca felinele
Puterea nebănuită a pisicilor. Ce boli pot detecta și vindeca felinele
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română