Life

De când s-au despărţit, de fapt, Lidia Buble şi Răzvan Simion. Semnele clare care arată că separarea s-a produs de ceva timp

08.06.2020 | 13:43
De cand sau despartit de fapt Lidia Buble si Razvan Simion Semnele clare care arata ca separarea sa produs de ceva timp
ADVERTISEMENT

Chiar dacă Răzvan Simion a anunțat abia duminica trecută despărțirea de Lidia Buble, în spațiul public au apărut de săptămâni bune zvonuri cum că relația lor nu mai este ca înainte. Ba mai mult, nici artista nu a mai reacționat ca odionioară, iar în ultima perioadă a petrecut mai mult timp alături de familie, după cum se poate observa și din postările făcute în ultima vreme pe rețelele de socializare.

Lidia Buble nu mai locuia de luni bune cu Răzvan Simion

Fostul iubit dispăruse cu desăvârșire, blondina preferând în schimb să se pozeze alături de surorile sale și de restul familiei. Asta de când s-a decis să revină acasă, ceea ce ne face să credem că separarea s-a produs cam în aceeași perioadă cu declanșarea pandemiei de coronavirus. Practic, sunt mai bine de două luni de când cei doi nu mai locuiesc împreună.

ADVERTISEMENT

În plus, un alt detaliu care trădează ruptura definitivă este acela că au renunțat să se mai urmărească reciproc în mediul online. Cât despre fotografiile în care păreau fericiți și îndrăgostiți nici nu mai poate fi vorba, pentru că au avut grijă să le șteargă definitiv, semn că povestea lor de dragoste este un capitol închis.

Ce a postat Lidia Buble după anunțul fostului iubit

Au fost ani în care m-am iubit prea puțin în timp ce primeam prea multă iubire cu care nu știam ce să fac. Au fost ani în care m am ferit de iubire că de cel mai mare dușman. Au fost ani în care iubirea mi a fost oxigen.

ADVERTISEMENT

Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Și mă iert și pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit. De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, așa că îi redau libertatea.

Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Mă iert pe minte pentru tot ce am fost și pentru tot ce n-am fost…

ADVERTISEMENT

Suntem în continuare o echipă și construim proiectul muzical și în rest doi…foști iubiți…. actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr, iar astăzi sunt înțelept”, a scris Răzvan Simion pe contul său de Instagram, confirmând astfel zvonurile care dădeau ca sigură despărțirea de Lidia Buble.

Chiar dacă nu a dorit să reacționeze public pe seama acestui subiect, îndrăgita artistă a postat, târziu în noapte, o filmare cu luna de pe cer, iar pe fundal o parte din versurile celei mai recente melodii ale sale, lăsând astfel loc de interpretări.

ADVERTISEMENT

Doar tu și eu și luna”, a scris blondina, stârnind nenumărate reacții din partea fanilor. Aceștia i-au transmis gândurile lor bune, în speranța că astfel o vor ajuta să treacă peste momentul dificil. Tristețea lor este cu atât mai mare cu cât cei păreau gata să se căsătorească, iar Lidia chiar vorbea despre ziua în care ar fi urmat să devină mamă.

 

ADVERTISEMENT