Fotbal intern

De ce a ajuns George Țucudean la spital. Prima reacţie a fotbalistului

09.12.2018 | 14:16
De ce a ajuns George Tucudean la spital Prima reactie a fotbalistului
ADVERTISEMENT

George Țucudean a avut o prestație palidă în prima repriză a meciului CFR Cluj – Gaz Metan 2-2, iar la finalul partidei s-a aflat și motivul pentru care golgheterul CFR-ului nu a evoluat decât 45 de minute.

UPDATE, 9 decembrie, ora 14:16. George Ţucudean a reacţionat pe o reţea de socializare după problemele din meciul cu Gaz Metan. Fotbalistul a mers la o plimbare în parc cu familia sa şi a pus un mesaj care îi va linişti pe fanii săi: “Cea mai bună recuperare!” 

ADVERTISEMENT

UPDATE, 9 decembrie, ora 10:24. CFR Cluj a dat un comunicat oficial referitor la starea de sănătate a lui George Ţucudean prin care spun că fotbalistul se simte bine: 

“STAREA DE SĂNĂTATE A LUI ȚUCUDEAN ESTE BUNĂ!

Clubul CFR 1907 Cluj dorește să facă următoarele precizări referitoare la starea de sănătate a atacantului nostru George Țucudean. La pauza partidei, fotbalistul CFR-ului a acuzat o stare de amețeală și de deshidratare, iar antrenorul echipei noastre l-a inlocuit. La finalul meciului, George a mers la spital, a făcut unele analize medicale, iar în urma rezultatelor a reieșit că starea sa de sănătate este una bună.

ADVERTISEMENT

Sperăm ca nici accidentările suferite de Ciprian Deac și Thierry Moutinho să nu fie grave, iar ei să poată reveni cât mai rapid la antrenamente!

Hai CFR!”, se arată în comunicatul oficial.

STAREA DE SĂNĂTATE A LUI ȚUCUDEAN ESTE BUNĂ!Clubul CFR 1907 Cluj dorește să facă următoarele precizări referitoare la…

Gepostet von Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA am Samstag, 8. Dezember 2018


Conform Telekom Sport, lui Țucudean i-a crescut pulsul alarmant în pauza meciului, iar medicul echipei i-a transmis lui Antonio Conceicao să-l schimbe. Medicii de pe ambulanță au venit apoi în vestiar pentru a-l examina pe Țucudean.

ADVERTISEMENT

De ce a ajuns George Țucudean la spital

Atacantul a fost transportat la spital, acolo unde a fost supus altor teste medicale ceva mai amănunțite. Țucudean a fost înlocuit la pauză de puștiul Claudiu Petrilă, aflat la 18 ani la debutul în Liga 1 Betano.

George Țucudean (27 ani) a marcat 12 goluri în 21 de partide pentru CFR Cluj în actuala stagiune, iar în precedentul sezon a fost golgheterul campionatului. Țucudean se simte tot mai bine și la echipa națională. A marcat în partidele cu Serbia și cu Muntenegru din Liga Națiunilor.

ADVERTISEMENT

Țucudean a cucerit trofee în fotbalul românesc cu Dinamo, FCSB, Viitorul și CFR Cluj, fiind de trei ori campion al României.

”Medicul mi-a spus că Țucudean a avut nevoie de intervenția ambulanței. Dar nu știu mai multe” – a spus Antonio Conceicao la conferința de presă de la finalul partidei.

ADVERTISEMENT