Fotbal intern

De ce a ales Andrei Burcă CFR Cluj în loc de FCSB: “Sunt două motive”. EXCLUSIV

12.11.2019 | 17:27
De ce a ales Andrei Burca CFR Cluj in loc de FCSB Sunt doua motive EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Andrei Burcă a dat un interviu exclusiv pentru FANATIK în care a vorbit despre cum era să se lase de fotbal, însă acum este cel mai nou dintre “tricolori” și poate fi o soluție pentru Cosmin Contra în centrul apărării pentru meciurile cu Suedia și Spania.

  • Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,7o este cota pentru “1 solitst” la meciul Cehia-Kosovo. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT

De ce a ales Andrei Burcă CFR Cluj în loc de FCSB: “Îmi doream să lucrez cu Mister Petrescu”

Andrei Burcă a povestit pentru FANATIK de ce a ales CFR Cluj când a avut de la FCSB o ofertă mai importantă din punct de vedere financiar: “În primul rând am ales CFR Cluj pentru că este campioana României, juca în preliminariile Champions League, iar visul meu de copil a fost să joc în Liga Campionilor!

Din păcate am ratat faza grupelor la dubla cu Slavia Praga, dar mi s-a cântat imnul Ligii în play-off și așa ceva nu am mai simțit până acum. În al doilea rând doream să lucrez cu Mister Petrescu și cu jucătorii valoroși de aici, de la CFR”, a spus Burcă în interviul FANATIK.

ADVERTISEMENT

Burcă și Pașcanu au refuzat salarii mai mari de la FCSB

De altfel, Andrei Burcă și Alex Pașcanu sunt cei doi fundași centrali din lotul lui CFR Cluj care au refuzat salariile mai mari de la FCSB și au semnat cu echipa lui Dan Petrescu.

Burcă ar fi încasat 15.000 de euro pe lună la FCSB, față de 10.000 cât câștigă aici, în timp ce Pașcanu a avut aceeași ofertă de 15.000 de euro de la Gigi Becali, însă a ales să joace la campioana României pe o remunerație lunară de 8000 de euro.

ADVERTISEMENT

“M-a sunat Dan Petrescu după ce am făcut vizita medicală și am semnat contractul. Am rămas șocat, nu mă așteptam… Era un număr de Dubai sau cam așa ceva și nu știam cine este… , mi-a zis… Eu nu știam ce cuvinte să articulez… Mi-a spus că are încredere mare în mine, să mă pregătesc foarte bine și să-mi fac treaba pentru că o să ajung la lotul național. Și a avut dreptate. Am fost chemat cu Norvegia, iar acum pentru dubla cu Suedia și Spania”, Andrei Burcă

De ce a ales Andrei Burcă FCSB în loc de CFR Cluj: "Sunt două motive" EXCLUSIV
De ce a ales Andrei Burcă FCSB în loc de CFR Cluj: “Sunt două motive” FOTO: Fotbalistii Romaniei Andrei Burca,Nicusor Bancu,Dan Nistor si Paul Anton se antreneaza inaintea meciului impotriva Norvegiei, contand pentru Preliminariile Campionatului European 2020, desfasurat pe Arena Nationala din Bucuresti,
  • 10.000 de euro pe lună încasează Burcă la CFR Cluj
  • 1.500.000 de euro este cota lui Andrei Burcă 

 

Tags: