News

De ce a amenințat un ieșean cu coasa doi agenți de poliție! “Am văzut doi necunoscuţi deghizaţi în polițiști”

De ce a amenințat un ieșean cu coasa doi agenți de poliție care au venit să-l verifice
25.09.2021 | 22:25
De ce a amenintat un iesean cu coasa doi agenti de politie Am vazut doi necunoscuti deghizati in politisti
ADVERTISEMENT

Vorbim despre un bărbat trecut de prima tinerețe. În vârstă de 70 de ani, acesta s-a ales cu o condamnare de 1 an și 4 luni de închisoare.

A primit însă pedeapsă cu suspendare pentru ultraj. Mai exact, bătrânul a ameninţat cu coasa doi agenţi de poliţie pe motiv că a crezut că sunt “necunoscuţi deghizați”.

ADVERTISEMENT

De ce a amenințat un ieșean cu coasa doi polițiști!

Întreaga întâmplare a avut loc la Ruginoasa, în județul Iaşi. Bărbatul nu a stat o clipă pe gânduri și a amenințat cu o coasă doi agenți.

Oamenii legii erau veniți din cadrul Secției VI de Poliție Rurală Pașcani.

Aceștia se aflau în legală exercitare a atribuțiilor de serviciu. Doar că, bătrânul nu a ezitat “cauzându-le o stare de temere”.

ADVERTISEMENT

Cel puțin această a fost declarația anchetatorilor ieșeni.

Culmea, în râsetele tuturor, la audieri bărbatul a precizat că a recurs la acest gest pentru că a crezut că agenţii sunt deghizați în poliţişti.

Faptele s-ar fi petrecut în februarie 2019. Dosarul a fost judecat și după doi ani de zile, magistrații din cadrul Judecătoriei Pașcani l-au condamnat pe bătrân.

ADVERTISEMENT

Acesta a primit o pedeapsă de 1 an și 4 luni de închisoare, cu suspendare, pentru ultraj. În altă ordine de idei, instanța l-a obligat pe inculpat să presteze o muncă neremunerată în folosul comunității.

Trebuie să facă lucrul acesta pentru o perioadă de 60 de zile, fie în cadrul Primăriei comunei Ruginoasa, fie în cadrul instituțiilor pe care instituția le gestionează.

ADVERTISEMENT

De remarcat că sentința anunțată de judecători nu este definitivă. Aceasta poate fi contestată, avocații lucrând deja în ajutorul bătrânului.

ADVERTISEMENT
Tags: