Life

De ce a apărut Zanni cu ochiul vânăt. Câștigătorul Survivor România 2021 a explicat totul

Zanni a explicat de ce a apărut cu ochiul vânăt pe rețelele sociale. Câștigătorul Survivor România 2021 i-a anunțat pe fani cum s-a întâmplat acest lucru.
12.08.2021 | 23:14
De ce a aparut Zanni cu ochiul vanat Castigatorul Survivor Romania 2021 a explicat totul
ADVERTISEMENT

Zanni le-a explicat fanilor de ce a apărut cu ochiul vânăt pe rețelele sociale. Câștigătorul Survivor România 2021 i-a șocat pe internauți după ce aceștia i-au văzut aspectul fizic.

Fostul Faimos a mers la medic pentru a-și rezolva problemele de sănătate apărute după aproape șapte luni în Republica Dominicană. Artistul i-a asigurat pe urmăritori că se simte bine și că va face fizioterapie.

ADVERTISEMENT

De ce a apărut Zanni cu ochiul vânăt. Câștigătorul Survivor România 2021 a explicat totul

Zanni a explicat de ce a apărut cu ochiul vânăt. Tânărul de 23 de ani a câștigat marele premiu la Survivor România 2021, însă nu toți telespectatorii s-au bucurat de acest lucru.

Fostul concurent le-a spus urmăritorilor că s-a ales cu un ochi vânăt după ce și-a „înfruntat” haterii. Aceștia l-au „umflat” pentru că nu acceptă că el este cel care a luat trofeul celui de-al doilea sezon al reality show-ului de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

„Bună dimineața! Mie mi s-a învinețit ochiul că m-am întâlnit cu haterii ăștia care nu voiau să câștig eu premiul și m-au umflat. Dar să vezi cum arată ei, că i-am umflat și eu pe ei!

Am fost la genuchi la RMN, sunt bine, o să fac fizioterapie”, a spus Zanni pe InstaStory.

Zanni, cu ochiul vânăt pe Instagram
Zanni, cu ochiul vânăt pe Instagram. Sursa foto: Instagram

Cel mai probabil, Zanni a spus acest lucru în spirit de glumă. Fostul Faimos și-a pus un nou piercing aproape de zona ochiului învinețit, așa că acesta ar putea fi motivul pentru care arată așa.

ADVERTISEMENT

Ce va face Zanni cu premiul de la Survivor România

Zanni are de gând să-și cumpere un apartament cu banii pe care i-a câștigat la Survivor România. Premiul în valoare de 50.000 de euro, plus restul banilor câștigați de-a lungul celor șapte luni, sunt suficienți pentru a-i acoperi cheltuielile.

După câștigarea premiului, Zanni a ținut să le mulțumească susținătorilor pentru că l-au votat și i-au adus premiul cel mare.

ADVERTISEMENT

„Visul meu era îmi iau un apartament, vreau să mă mut de la cămin. Cu acest premiu o să fac, mă gândesc cum intru în apartament, cum îl mobilez. Vreau să le spun oamenilor de acasă că viața e o comedie pentru mine.

Așa am reusit să evoluez în viață, râzând. Sunt miștocar, dar și serios. S-a terminat ce a fost mai greu, mergem la petrecere. Mulțumesc că m-ați susținut, fără voi nu aș fi putut.

Toți cei de acasă să râdă mult și voi decideți ce este în viață greu și ce este ușor. E important să rămâi pozitiv, să te distrezi, să râzi, pentru că tot ce meriți va veni”, a declarat Zanni după ce a câștigat marele premiu.

ADVERTISEMENT