Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

De ce a căzut nocturna la CFR – FCSB. Cum s-ar fi ajuns ca meciul să fie decis la masa verde. Video exclusiv

În startul derby-ului CFR Cluj - FCSB, nocturna din Gruia a cedat, iar meciul a fost întârziat. Conducerea ardelenilor a explicat la Fanatik SuperLiga motivul defecțiunii tehnice.
06.02.2023 | 14:21
De ce a cazut nocturna la CFR  FCSB Cum sar fi ajuns ca meciul sa fie decis la masa verde Video exclusiv
Conducerea CFR-ului a explicat de ce a căzut nocturna la meciul cu FCSB. Sursă foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Începutul derby-ului dintre CFR Cluj și FCSB a stat sub semnul întrebării, deoarece au existat probleme cu nocturna. Cristi Balaj, președintele celor de la CFR Cluj, a explicat la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI motivul pentru care nocturna a picat și a vorbit despre posibilitatea ca meciul să fi fost decis la masa verde.

Probleme cu nocturna la Cluj în startul derby-ului cu FCSB: „N-am vrut să riscăm”

Startul oficial al meciului din Gruia a fost întârziat cu 10 minute, însă organizatorii au remediat problema nocturnei, iar la finalul timpului regulamentar FCSB a ieșit învingătoare. Cristi Balaj a recunoscut superioritatea roș-albaștrilor și a explicat de ce nocturna a picat înaintea fluierului de start.

ADVERTISEMENT

(n.r. superioritatea FCSB-ului) De aceea avem rezultate pentru că suntem realiști, corecți. S-a muncit din greu pentru a aduce terenul în starea în care s-a prezentat. Nu pot decât să mulțumesc și să apreciez pentru cei care m-au ajutat.

(n.r. nocturna funcționează în același timp cu instalația) Da. Numai că am fost obligați să oprim toate celelalte aparate la zonele, unde se vând produse alimentare. Am oprit tot ce înseamnă zona de alimentație care deserveau spectatorii.

ADVERTISEMENT

A trebuit să le oprim. N-am vrut să riscăm. Am făcut acest lucru până să înceapă meciul. Dacă ar fi căzut de două ori nocturna meciul se pierdea la masa verde în timpul regulamentar”, a declarat Cristi Balaj, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

VEZI VIDEO MAI JOS

Cum s-ar fi ajuns ca derby-ul CFR Cluj – FCSB să fie decis la masa verde: „Ai voie două ori”

Problemele cu nocturna le-au dat emoții oficialilor ardeleni, deoarece CFR Cluj ar fi putut pierde meciul cu FCSB la masa verde. Cristi Balaj, fost arbitru FIFA, a explicat situația în care echipa lui Dan Petrescu ar fi suferit un eșec fără să joace fotbal.

ADVERTISEMENT

„Meciul nu a început pentru că nici băieții nu au ieșit, ori nu s-a considerat oprire. Doar din momentul în care arbitrul dă drumul la joc. Din acel moment ai voie de două ori, dacă meciul nu poate să înceapă din cauza nocturnei.

Dacă o echipă nu iese de la vestiar, meciul nu începe în primul rând pentru că n-a ieșit echipa. Ai timp de așteptare timp de 15 minute. Dacă meciul nu începe după acele 15 minute și din cauza nocturnei atunci se consideră oprire. Ai la dispoziție o oră ca să remediezi problema”, au fost explicațiile date de Cristi Balaj, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Cristi Balaj regretă înfrângerea CFR-ului cu FCSB pentru că s-a muncit mult la starea gazonului: „Nu pot decât să mulțumesc”

În ultimele zile a nins la Cluj și a fost nevoie de intervenția salvatoare a fanilor și a angajaților pentru a aduce starea gazonului în condiții optime pentru meciul cu FCSB. „Îmi pare rău pentru că s-au făcut eforturi majore pentru a arăta terenul așa.

Temperatura în Gruia și probabil și pentru că este situată la o altitudine mai mare comparativ cu restul orașului vântul suflă mult mai puternic acolo și temperaturile au fost foarte, foarte scăzute. 

S-a muncit din greu pentru a aduce terenul în starea în care s-a prezentat. Nu pot decât să mulțumesc și să apreciez pentru cei care m-au ajutat”, a mai spus președintele celor de la CFR Cluj, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT
Fiica lui Ilie Năstase s-a angajat în România! Cu ce se ocupă la...
Fiica lui Ilie Năstase s-a angajat în România! Cu ce se ocupă la 20 de ani frumoasa Alessia
Alimentele pe care ar trebui să le eviți cu orice preț și care...
Alimentele pe care ar trebui să le eviți cu orice preț și care îți „otrăvesc în mod activ” organismul, conform unui medic cardiolog VIDEO
Băiatul lui Gigi Becali s-a căsătorit în mare secret! Povestea de viață îngrozitoare...
Băiatul lui Gigi Becali s-a căsătorit în mare secret! Povestea de viață îngrozitoare a tânărului înfiat de patronal FCSB!
Aproape toată ţara intră de la ora 12.00 sub avertizări cod galben şi...
Aproape toată ţara intră de la ora 12.00 sub avertizări cod galben şi portocaliu de furtuni. Ploi, grindină şi vijelii până joi dimineaţă
Ţi se rupe inima! Ce face Leonard Doroftei în fiecare zi când ajunge...
Ţi se rupe inima! Ce face Leonard Doroftei în fiecare zi când ajunge în România! Cum uită că a fost umilit în Ploieşti
A recunoscut totul! Cătălin Botezatu, declarații despre orientarea lui sexuală, după ce a...
A recunoscut totul! Cătălin Botezatu, declarații despre orientarea lui sexuală, după ce a fost criticat că este Gay: „Și cu femei, și cu bărbați...”
DOLIU IMENS! Din păcate A MURIT ASTĂZI
DOLIU IMENS! Din păcate A MURIT ASTĂZI
Alibec, îndrăgostit până peste cap. O campioană mondială la gimnastică i-a sucit mințile...
Alibec, îndrăgostit până peste cap. O campioană mondială la gimnastică i-a sucit mințile fotbalistului
Laura Lavric ar fi lovit un coleg la o nuntă. Autoritățile anchetează situația
Laura Lavric ar fi lovit un coleg la o nuntă. Autoritățile anchetează situația
Medana Oprea, internată de urgență. Ce probleme are soția lui Alin Oprea. ”I-am...
Medana Oprea, internată de urgență. Ce probleme are soția lui Alin Oprea. ”I-am lăsat lui Alin un mesaj vocal, plângând”
Șef de companie de stat din Romania: 76.000 de lei pe lună. Cosmin...
Șef de companie de stat din Romania: 76.000 de lei pe lună. Cosmin Ghiță a fost numit director general pe 12 februarie 2023
Rezultate admitere liceu 2024. Elevii află, astăzi, dacă au intrat sau nu la...
Rezultate admitere liceu 2024. Elevii află, astăzi, dacă au intrat sau nu la liceul dorit