Life

De ce a cumpărat Dan Negru motorină de numai 1,4 lei. Decizie fără precedent a vedetei TV. „Ca să le arăt celor lacomi”

Dan Negru s-a alăturat protestului șoferilor și a cumpărat motorină de numai 1,4 lei. A fost o decizie fără precedent a vedetei TV. Ce explicații a avut prezentatorul
18.06.2022 | 12:24
De ce a cumparat Dan Negru motorina de numai 14 lei Decizie fara precedent a vedetei TV Ca sa le arat celor lacomi
De ce a cumpărat Dan Negru motorină de numai 1,4 lei și ce a avut de transmis vedeta TV. Sursa foto - facebook Dan Negru
ADVERTISEMENT

Decizie fără precedent luată de Dan Negru care s-a alăturat protestelor șoferilor din întreaga țară și a cumpărat motorină de numai 1,4 lei. Da, citiți cât se poate de bine, un leu și 40 de bani.

Dan Negru, motorină de numai 1,4 lei

Acesta a vorbit pe pagina de socializare despre gestul său, dar și despre supărarea conducătorilor auto față de prețurile foarte mari la combustibili.

ADVERTISEMENT

„Am pus și eu motorină de 1,4 lei ca să le arăt celor lacomi că cel mai greu este să iei puțin atunci când poți să iei mult.

România are sonde de petrol, extrage, rafinează și totuși vinde scump. Din cauza lăcomiei alor noștri!

ADVERTISEMENT

Vreți să dețineți totul de parcă ați avea timp să stăpâniți totul”, a scris Dan Negru pe facebook.

Vă readucem aminte că prețul considerat exagerat de la pompă a stârnit revolta în mai multe oraşe din ţară. Astfel, câteva zeci de benzinării au fost complet blocate.

ADVERTISEMENT

S-a întâmplat lucrul acesta după ce ce sute de şoferi au alimentat de doar câţiva lei. Ca să fie treaba treabă, aceștia au anunțat că vor să plătească și cu cardul.

Interesant este că la sfârşitul lunii e anunţat un alt protest uriaş, la care vor participa peste 200 de mii de şoferi din toată ţara.

ADVERTISEMENT

Conducătorii auto vor să blocheze câteva artere importante, dar și să refuze să alimenteze mașinile preț de 24 de ore. Aceștia au solicitat solidaritate și au cerut tuturor șoferilor să facă la fel.

ADVERTISEMENT