News

De ce a deschis un pasager ușa avionului în timpul zborului. Dezvăluire șocantă, ce s-a întâmplat, de fapt

Grav incident aerian în Coreea de Sud, acolo unde un pasager a deschis ușa avionului în timpul zborului. Ce se întâmplat, de fapt, la bord.
27.05.2023 | 11:22
De ce a deschis un pasager usa avionului in timpul zborului Dezvaluire socanta ce sa intamplat de fapt
De ce a deschis un pasager ușa avionului în timpul zborului. Ce s-a întâmplat, de fapt, la bord. Sursa foto: itv.com / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un pasager al unui zbor pe o rută din Asia a fost la un pas de a produce o uriașă tragedie aeriană. Acesta a deschis ușa avionului în timpul zborului. Cum s-a încheiat incidentul.

De ce a deschis un pasager ușa avionului în timpul zborului. Ce s-a întâmplat, de fapt, la bord

Aproape 200 de oameni aflați la bordul unui zbor al companiei Asiana Airlines au trecut prin momente de panică. Aeronava a aterizat în siguranţă, vineri, pe aeroportul din oraşul sud-coreean Daegu.

ADVERTISEMENT

Înainte de asta, călătorii au avut de înfruntat o situație neașteptată. O ușă a aeronavei s-a deschis cu puţin timp înainte de a ajunge la destinaţie, relatează BBC. Nu a fost un accident, ci un eveniment provocat.

Presa internațională scrie că incidentul s-a produs când avionul se afla la aproximativ 200 de metri de sol. Atunci, un pasager, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, a deschis ieșirea de urgență lângă care era aşezat.

ADVERTISEMENT

Bărbatul, în vârstă de 30 de ani, a fost reţinut de poliţia din Daegu. Presa sud-coreeană spune că individul a spus că se simte sufocat și că vrea să coboare repede.

”I s-a părut că zborul a durat mai mult decât ar fi trebuit şi a simţit că se sufocă în interiorul cabinei. A vrut să iasă repede”, au precizat forţele de ordine. Ulterior, la audieri, tânărul a recunoscut că se află într-o stare de stres după ce şi-a pierdut recent locul de muncă.

ADVERTISEMENT

Bărbatul ar fi încercat să sară din avion

Zborul OZ8124, un avion Airbus A321-200, decolase de pe Insula Jeju vineri, în jurul orei 11:45, ora locală. Videoclipul unui pasager distribuit pe rețelele de socializare arată incidentul din partea stângă a avionului, acolo unde bărbatul a deschis ușa.

Însoțitorii de zbor nu au reușit să-l oprească pe individ deoarece avionul era pe punctul de a ateriza. Martorii au mai spus că bărbatul a încercat și el să sară din avion după ce a deschis ușa.

ADVERTISEMENT

Pasagerii au descris panica de la bord: ”A fost haos, cu oamenii din apropierea ușii care păreau să leșine unul câte unul, iar însoțitorii de bord chemau doctorii de la bord prin transmisie”, a declarat un pasager pentru agenția Yonhap. ”Am crezut că avionul va exploda. Am crezut că o să murim“, a adăugat acesta.

ADVERTISEMENT