Life

De ce a devenit stand-upper Mihai Bobonete, juratul Românii au talent: ”Am schimbat și vieți în bine”

Mihai Bobonete are o carieră de succes datorită serialului Las Fierbinți de la Pro TV, dar și mulțumită faptului că este unul dintre primii stand-upperi români.
15.04.2022 | 16:31
De ce a devenit standupper Mihai Bobonete juratul Romanii au talent Am schimbat si vieti in bine
ADVERTISEMENT

Juratul de la Românii au talent a făcut mai multe dezvăluiri despre viața pe care o are pe scenă, dar și cum a reușit să le schimbe viața oamenilor care vin la spectacolele pe care le desfășoară de ani buni în întreaga țară.

Mihai Bobonete de la Românii au talent, dezvăluiri despre cariera de stand-upper. Cum le-a schimbat viața oamenilor

Mihai Bobonete a scos la iveală un moment emoționant care s-a petrecut în cariera sa de stand-upper. Celebrul actor din serialul de la Pro TV a povestit cum a reușit datorită umorului său să le dea oamenilor sfaturi bune.

ADVERTISEMENT

„E mai mult de povestit… dar da, pot spune că am schimbat și vieți în bine prin ceea ce fac și mai pot spune că am făcut și minuni cu ajutorul lui Dumnezeu și prin comedie și umor.

Las timpul să vorbească despre asta și vreau să las la îndemâna celor pe care i-am ajutat să vorbească despre asta.

ADVERTISEMENT

Eu știu ce am făcut și mai știu că și mie mi-a priit facerea de bine”, a mărturisit vedeta într-un interviu pentru publicația viva.ro.

Mihai Bobonete, adevărul despre poantele sale. Pe cine a deranjat

Mai mult decât atât, juratul de la Românii au talent este conștient că multe dintre glumele sale nu sunt pe placul celor care-l ascultă. Comediantul crede că cel mai important este scopul final pe care îl au poantele sale.

ADVERTISEMENT

„Se prea poate să mai fi călcat pe cineva pe bătături, dar când scopul a fost întotdeauna buna dispoziție, s-a trecut cu vederea și aproape că nici nu a mai contat”, a completat Mihai Bobonete, mai arată sursa menționată mai sus.

Actorul și-a văzut de fiecare dată de propriul drum și niciodată nu s-a comparat cu colegii de scenă fie că sunt din vechea gardă, fie dintre cei care vin din urmă.

ADVERTISEMENT

În plus, comediantul a contribuit cum a putut la acest domeniu și a avut grijă să nu intre în conflict cu nimeni. Mihai Bobonete îi apreciază pe toți și promovează spectacolele pe care le face.

ADVERTISEMENT