Life

De ce a dispărut Adi de la Vâlcea din lumina reflectoarelor: „Am refuzat cântări de peste 20.000 de euro”

De ce a dispărut Adi de la Vâlcea din lumina reflectoarelor, deși avea un mare succes. Cântărețul de manele a explicat care este motivul pentru care a refuzat cântări plătite extrem de bine.
18.08.2022 | 13:58
De ce a disparut Adi de la Valcea din lumina reflectoarelor Am refuzat cantari de peste 20000 de euro
De ce a dispărut Adi de la Vâlcea din lumina reflectoarelor. Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Adi de la Vâlcea este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de manele din țară, dar acesta a dispărut din lumina reflectoarelor. Iată de ce a luat această decizie manelistul.

De ce a dispărut Adi de la Vâlcea din viața publică

Adi de la Vâlcea este un nume cu rezonanță, dar de mult timp nu s-a mai auzit nimic de el. Cântărețul de manele nu a fost uitat de fani, deoarece acesta este urmărit în număr mare pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Spre exemplu, pe Instagram, cântărețul are aproape 500.000 de persoane care vor să afle tot ce face.

Pentru ei, Adi de la Vâlcea pune mereu imagini și videoclipuri, pentru a-i ține la curent cu activitățile sale.

ADVERTISEMENT

Încă mai cântă și oamenii îl doresc la nunțile, botezurile sau aniversările lor, dar Adi de la Vâlcea a decis că vrea să meargă doar la anumite evenimente. Astfel, manelistul a decis să reducă numărul acestora de ani buni.

”De foarte mulți ani am redus și evenimentele, asta că am vrut eu, nu că nu au mai fost”, a spus Adi de la Vâlcea pe Tiktok.

ADVERTISEMENT

Adi de la Vâlcea, vacanță de lux. Ce motiv are pentru a refuza cântări de zeci de mii de euro

Manelistul vrea să petreacă mai mult timp alături de familia lui, acesta fiind și unul dintre motivele pentru care a decis să renunțe la o bună parte din evenimentele la care era chemat.

De asemenea, Adi de la Vâlcea a spus că nu a vrut să devină sclavul banilor, așa că a refuzat multe oferte tentante. Acum, acesta se pregătește să plece într-o vacanță de lux.

ADVERTISEMENT

”De pe 3 până pe 11 august. Îmi iau familia, băiatul, pe nora mea și mergem la mare. Credeți-mă, cel mai scump sejur, cel mai scump concediu al meu, din viața mea.

Am refuzat cântări de peste 20 și ceva de mii de euro, 4, 5, 6 august, am zis că dacă nu fac treaba asta o să devin sclavul banilor și mai târziu o să regret”, a spus Adi de la Vâlcea.

ADVERTISEMENT