Life

De ce au divorţat, de fapt, Elena Ionescu şi Dragoş Stanciu. Fostul soţ a rupt tăcerea

26.07.2020 | 10:10
De ce au divortat de fapt Elena Ionescu si Dragos Stanciu Fostul sot a rupt tacerea
Dragoș Răzvan Stanciu și Elena Ionescu, pe vremea când formau un cuplu. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Elena Ionescu a declarat de nenumărate ori că a fost părăsită de fostul soț pentru altă femeie, că bărbatul nu se implică în creșterea copilului și că este o mamă singură care se zbate pentru fiul ei.

Dragoș Răzvan Stanciu a răbufnit și vine cu varianta lui de adevăr, ba chiar demontează spusele cântăreței.

ADVERTISEMENT

Fostul partener de viață al vedetei tv susține că i-a fost alături băiețelului de când a venit pe lume și și-a susținut fosta nevastă chiar și în timpul sarcinii, contrar spuselor artistei.

Elena Ionescu, pusă la zid de Răzvan Stanciu

Fostul soț al ex solista trupei Mandinga susține că aceasta a ascuns adevărul în ceea ce privește relația lor, dar mai ales cu privire la implicarea lui în viața băiețelului. El spune că își vede săptămânal copilul și că încearcă să fie cât mai prezent în viața băiețelului lor, deși artista a susținut că fostul soț nu mai face parte din viața lor.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Dragoș Stanciu susține că în perioada în care Elena Ionescu a participat la emisiunea Survivor și-a vizitat fiul de câteva ori pe săptămână.

„ Având în vedere toate acuzele ce au fost aduse la adresa mea de către Elena, am decis să clarific situația în fapt. Adevărul este că, în prezent, eu îmi petrec fiecare weekend împreună cu fiul meu Răzvan, așa cum am hotărât împreună cu Elena în momentul semnării contractului de divorț și custodie.”, a declarat pentru cancan.ro Dragoș Stanciu.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elena Ionescu Official 🎤 (@elenaionescumusic) on

„ Pe perioada celor șase luni, cât Elena a fost absentă, eu am fost prezent în viața fiului meu, atât în weekend, cât și în timpul săptămânii, respectiv, orele noastre de întâlnire au fost și sunt 11-20, dovada fiind story-urile pe care eu le-am postat alături de Răzvănel. În tot acest timp, mi-a fost restricționat accesul la contul celui mic de către Elena, ca toate cele spuse de ea să fie «fondate» pe absența mea.”, a continuat Dragoș Stanciu.

Bărbatul a ținut să mai menționeze și că el și artista s-au despărțit din cu totul alte motive, iar actuala parteneră de viață a reapărut în viața lui după ce s-au despărțit. Dragoș Stanciu are o relație cu fosta iubită, cea care a fost înlocuită de Elena Ionescu timp de aproape doi ani.

ADVERTISEMENT

„ La baza divorțului au fost nenumărate alte motive, nicidecum infidelitatea mea și cele declarate de Elena. Cât despre contribuțiile mele financiare din perioada căsniciei, țin să contrazic incriminarea adusă asupra mea, dimpotrivă, la începutul relației noastre, am renunțat la toate job-urile din acel moment, luând decizia, împreună cu Elena, de a începe o afacere, fără succes de altfel.”, a mai spus fostul soț al cântăreței.

ADVERTISEMENT

 

De altfel, fostul soț a mai spus că Elena Ionescu a primit tot suportul lui moral și că i-a fost alături în perioada sarcinii, dar și după ce a născut. Problemele au intervenit între cei doi și, până la urmă, s-a ajuns la divorț.

„ Țin să precizez că, pe toată perioada căsniciei, am fost prezent la toate evenimentele la care Elena a luat parte – concerte, emisiuni. Acest lucru reflectând, fără să fie nevoie să mai precizez, că am decis să fiu lângă ea pe perioada sarcinii ajutând-o și dedicându-i timpul meu 100% . Ca, mai târziu, să fiu acuzat într-o emisiune televizată că am profitat în vreun sens de Elena”, a mai spus fostul soț al vedetei.

Au divorțat după 6 luni

Elena Ionescu și Dragoș Stanciu au au avut o relație relativ scurtă, s-au iubit pasional, însă la șase luni după ce s-au căsătorit au divorțat. Totul s-a întâmplat după ce a venit pe lume primul lor copil, pe 3 august 2018. Cei doi au divorțat în februarie 2019, iar de atunci sunt în scandal. Diva l-a acuzat de infidelitate și că nu își face datoria e tată.

Premierul Ciucă, șocat și el. „Ce țară este aceea care nu plătește o...
Premierul Ciucă, șocat și el. „Ce țară este aceea care nu plătește o hotărâre definitivă din justiție?” Fondul de Garantare nu plătește complet despăgubirile stabilite de instanțe
Lorena Balaci, moment tulburător pe stadion:
Lorena Balaci, moment tulburător pe stadion: "Eu am 45 de ani, n-am mai întâlnit așa înjurături!"
Femeia care și-a părăsit soţul pentru fiul vitreg, pe care l-a crescut de...
Femeia care și-a părăsit soţul pentru fiul vitreg, pe care l-a crescut de la 7 ani, a născut și cel de-al doilea copil
Vestea dimineții despre Constantin ENCEANU! Anunț trist despre marele interpret de muzică populară
Vestea dimineții despre Constantin ENCEANU! Anunț trist despre marele interpret de muzică populară
Andreea Antonescu, decizie radicală după despărțirea de tatăl fetiței sale mici. Victor Vrînceanu:...
Andreea Antonescu, decizie radicală după despărțirea de tatăl fetiței sale mici. Victor Vrînceanu: „Nu a vrut să împărțim timpul cu copilul 50% - 50%”
La 15 ani, Ioana câștiga 1.000 euro/ lună dintr-un job part time. „În...
La 15 ani, Ioana câștiga 1.000 euro/ lună dintr-un job part time. „În Danemarca, vei vedea în mai toate supermarketurile și restaurantele adolescenți care muncesc”
Boala incurabilă de care suferă Florin Dumitrescu de la Chefi la cuţite. Diagnostic...
Boala incurabilă de care suferă Florin Dumitrescu de la Chefi la cuţite. Diagnostic teribil pus de medici: "Excesele se plătesc!"
„Nu puteam să respir deloc, nu am mâncat două săptămâni”. Mărturiile pacientei care...
„Nu puteam să respir deloc, nu am mâncat două săptămâni”. Mărturiile pacientei care ar fi fost mutilată de un medic dentist
Staţiunea, care deţine o adevărată comoară naturală, în căutarea strălucirii de altădată. De...
Staţiunea, care deţine o adevărată comoară naturală, în căutarea strălucirii de altădată. De unde a pornit legenda aurului negru
Ce a făcut luptătorul Andrew Tate după ce a fost eliberat din închisoare:...
Ce a făcut luptătorul Andrew Tate după ce a fost eliberat din închisoare: Nu îl mai suport! Unele obiceiuri mor greu
De ce țiganii nu poartă ochelari de vedere? Motivul este incredibil!
De ce țiganii nu poartă ochelari de vedere? Motivul este incredibil!