Life

De ce a divorțat, de fapt, Ștefan Bănică Jr. de Mihaela Rădulescu și Andreea Marin. Cântărețul a spus adevărul

Ștefan Bănică Jr. a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a divorțat de Mihaela Rădulescu și Andreea Marin, două dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV din România.
25.11.2021 | 15:21
De ce a divortat de fapt Stefan Banica Jr de Mihaela Radulescu si Andreea Marin Cantaretul a spus adevarul
De ce a divorțat, de fapt, Ștefan Bănică Jr. de Mihaela Rădulescu și Andreea Mari. Care e adevăratul motiv. Sursa foto: Captură YouTube
ADVERTISEMENT

Ștefan Bănică Jr. a vorbit despre divorțurile de Mihaela Rădulescu și Andreea Marin, două dintre cele mai apreciate femei din showbiz-ul românesc.

În 1994, juratul de la X Factor s-a căsătorit cu Mihaela Rădulescu, însă mariajul lor a durat doar cinci ani. La acel moment s-a speculat că motivul divorțului ar fi fost infidelitatea cântărețului.

ADVERTISEMENT

În 2005, Ștefan Bănică Jr. s-a afișat alături de Andreea Marin, iar cei doi și-au unit destinele doi ani mai târziu. Tot în 2007 „Zâna Surprizelor” a rămas însărcinată cu Violeta, care s-a născut în decembrie. În 2013, cei doi au divorțat.

Ștefan Bănică Jr., despre divorțurile prin care a trecut

Ștefan Bănică Jr. s-a căsătorit cu Lavinia Pîrva în 2017 și au împreună un băiețel, Alexandru. Cei doi sunt discreți în legătură cu viața lor sentimentală, însă nu același lucru s-a întâmplat în cazul căsniciilor anterioare ale artistului.

ADVERTISEMENT

Juratul de la X Factor este de părere că atenția foarte mare din partea presei a fost motivul divorțurilor de Mihaela Rădulescu și Andreea Marin, ambele fiind persoane publice și apreciate în lumea televiziunii.

Această putere mediatică a dus la divorțurile de cele două prezentatoare de televiziune.

„Relaţiile au avut de suferit în urma acestei atenţii exagerate. Aceasta a venit mai mult din partea doamnelor, fiind persoane publice și având o altă meserie decât a mea. Meseria mea este pe scenă.

ADVERTISEMENT

Eu pe scenă vorbesc despre mine, nu despre alții. Actorul asta face: vorbește despre el în pielea altora. Când ești moderator sau prezentator TV vorbești despre povestea altora”, a declarat Ștefan Bănică Jr. în podcastul „Fain & Simplu”, găzduit de Mihai Morar.

Cum l-a afectat pandemia pe Ștefan Bănică Jr.

Pandemia de COVID-19 a afectat planurile multor artiști, printre care și Ștefan Bănică Jr. Cântărețul recunoaște că a pierdut mulți bani din cauza concertelor anulate.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, soțul Laviniei Pîrva este fericit că a avut mai mult timp de petrecut alături de copiii săi. Cu Radu Ștefan și Violeta nu a petrecut atât de mult timp atunci când erau mici, întrucât mereu avea concerte.

Cu Alexandru a avut ocazia să stea zilnic, lucru pentru care juratul de la X Factor este recunoscător.

„Am pierdut niște concerte, am pierdut niște spectacole, am pierdut niște bani, dar, dacă m-ai pune să dau timpul înapoi, n-aș face nicio schimbare.

Am învățat că dacă pici într-o depresie, nu te ajută la nimic. Totdeauna trebuie să existe din orice o parte plină a paharului. La mine a fost că eu am stat cu copilul meu cel mic. 

Cu Alexandru am stat și asta a fost partea plină a paharului. Cine mai îmi dă mie înapoi anii pe care nu i-am petrecut așa cum aș fi vrut cu Ștefan, cu Violeta?

Cu ăsta mic am stat, am stat doi ani jumate zi de zi, ceea ce este cel mai mare câștig. Dacă n-ar fi venit pandemia asta, n-aș fi atât de bogat pe cât m-a îmbogățit acest copil”, a mai spus artistul în podcastul lui Mihai Morar.

ADVERTISEMENT