Life

De ce a divorțat Teo Trandafir de primul soț. Vedeta a lămurit misterul: „Plângeam când pleca”

Teo Trandafir a explicat de ce a divorțat de primul ei soț, pilotul Alexandru Trandafir. Prezentatoarea TV a spus adevărul.
14.09.2021 | 18:11
De ce a divortat Teo Trandafir de primul sot Vedeta a lamurit misterul Plangeam cand pleca
De ce a divorțat Teo Trandafir de primul soț. Vedeta a lămurit misterul: „Plângeam când pleca” Sursa foto: okmagazine.ro
ADVERTISEMENT

Teo Trandafir a spus de ce a divorțat de primul ei soț, Alexandru Trandafir. Prezentatoarea TV și pilotul s-au căsătorit în 1990, însă au divorțat șase ani mai târziu.

Cei doi au decis că este mai bine să meargă pe drumuri separate și au divorțat pe cale amiabilă.

ADVERTISEMENT

De ce a divorțat Teo Trandafir de primul soț

Teo Trandafir a dezvăluit de ce a divorțat de primul ei soț, pilotul Alexandru Trandafir. Cei doi s-au căsătorit în 1990, la scurt timp după Revoluție, însă mariajul a durat doar șase ani.

Prezentatoarea TV a declarat că meseria lui a fost motivul pentru care relația lor nu a rezistat. Faptul că lipsea prea mult de acasă era prea mult pentru moderatoarea de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

„Meseria lui nu se putea face în București. Trebuia să plece duminică seara și venea vineri sau sâmbătă. Eu plângeam când pleca, de fiecare dată. Ne-am pus problema – hai să facem într-un fel.

Oamenii vin în viața mea, stau ce stau și după își găsesc rostul lor, treaba lor. Eu nu mă pot reloca la nesfârșit. Dacă iubești cu adevărat pe cineva, îl lași să plece”, a declarat Teo Trandafir în cadrul emisiunii „În Oglindă”, prezentată de Mihai Ghiță.

ADVERTISEMENT

Cum s-au cunoscut Teo Trandafir și primul ei soț

Teo Trandafir a dezvăluit și cum s-au cunoscut ea și Alexandru Trandafir. Cei doi au devenit prieteni apropiați după ce au ieșit la câteva întâlniri.

Pilotul încerca mereu să o impresioneze pe vedetă și era întotdeauna atent cu ea.

„Am ieșit la un suc, la două, la trei. Am devenit prieteni apropiați. Am hotărât să ne căsătorim după Revoluție, pentru că asta mi-ar fi acordat mie încă un pic de libertate.

ADVERTISEMENT

Era obraznic cu tata, respectuos, dar încerca să mă protejeze. Tata încerca să știe unde sunt și mă suna pe fix:

ADVERTISEMENT

«Da, nu știu. Înțeleg că vreți să știți unde este fiica dvs. Eu asta nu știu, pot să vă spun unde este soția mea». Mă scotea în oraș, îmi dădea suc, mă lua de la facultate când ploua”, a mai spus vedeta pentru aceeași sursă.

În 2012, Teo Trandafir s-a căsătorit cu jucătorul de rugby Constantin Iosef. De data aceasta, mariajul a durat doar șase luni. Vedeta TV a explicat, cu ceva timp în urmă, că nu poate suporta instalarea autorității în cuplu, acesta fiind motivul celui de-al doilea divorț.