Life

De ce a fost absentă Irina Fodor o perioadă de pe rețelele de socializare. Ce i s-a întâmplat prezentatoarei

Ce s-a întâmplat cu Irina Fodor? De ce a fost absentă de pe rețelele de socializare în ultimele zile. Prezentatoarea de la Antena 1 a explicat motivul.
03.07.2024 | 15:12
De ce a fost absenta Irina Fodor o perioada de pe retelele de socializare Ce i sa intamplat prezentatoarei
Ce i s-a întâmplat Irinei Fodor. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Irina Fodor a explicat fanilor săi, pe rețelele de socializare, de ce a lipsit o perioadă de pe acestea. Mulți dintre ei i-au trimis mesaje de când nu au mai văzut-o activă în mediul online și au întrebat-o dacă are probleme?

De ce nu a mai fost activă online Irina Fodor

De asemenea, mulți fani s-au întrebat și dacă nu cumva Irina Fodor este prea ocupată cu filmările pentru noul sezon al Chefi la Cuțite, cel cu numărul 14. Cei patru jurați: chef Richard Abou Zaki, chef Alexandru Sautner, chef Orlando Zaharia și chef Ștefan Popescu și-au îmbrăcat noile tunici și și-au ascuțit cuțitele pentru o nouă întrecere în ringul culinar.

ADVERTISEMENT

Irina Fodor a observat îngrijorarea admiratorilor ei și a revenit cu o postare pe Instagram. A explicat că a fost răcită și a trebuit să se trateze pentru a se recupera. Prezentatoarea a lăsat de înțeles că răceala a fost destul de severă.

Irina Fodor a fost răcită

În prezent, Irina Fodor spune că este bine și a mărturisit că au loc audițiile pentru sezonul 14 al Chefi la Cuțite. ”Cred că i-am speriat un pic, pentru că nu arătam ca om”, a mai detaliat soția lui Răzvan Fodor.

ADVERTISEMENT

Irina Fodor este gata să dea tot ce are mai bun pe platourile de filmare. De altfel, să nu uităm că din toamnă o vom putea vedea și într-un nou sezon Asia Express, proiect care a fost reluat în acest an, în primăvară, după ce s-a anulat America Express.

”Drăguții mei, mă scuzați, am lipsit ceva timp de pe aici. Îmi pare rău și îmi cer iertare, doar că am prins o răceală mutant ceva, nu știu să vă explic ce, care a dat un pic cu mine de pământ în ultima perioadă și mi-a luat ceva timp să îmi revin.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, motivul pentru care fac acest story este că au fost câțiva concurenți la noi la Chefi la cuțite, pentru că au început deja filmările, și suntem în perioada audițiilor și cred că i-am speriat un pic.

Nu arătam ca om și voiam să îi liniștesc că totul este bine. M-am vindecat, sunt din nou om practic și voiam să vă spun și vouă să fiți sănătoși și să aveți grijă de voi”, a transmis Irina Fodor pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Irina Fodor prezintă Chefi la Cuțite și Asia Express de când Gina Pistol s-a retras din aceste formate, din clipa în care a devenit mamă. Gina Pistol va reveni pe micile ecrane după o pauză în care s-a dedicat fiicei sale, Josephine, dar nu la Antena 1, ci la Protv, unde va modera MasterChef.

ADVERTISEMENT