Fotbal intern

De ce a fost dat afară Adi Mutu. “Şi ce dacă n-am retrogradat!?”

01.07.2018 | 12:56
De ce a fost dat afara Adi Mutu Si ce daca nam retrogradat
Panait, atenționare pentru Mutu! Fostul antrenor al celor de la Al Hilal crede că Briliantul va avea probleme la arabi
ADVERTISEMENT

De ce a fost dat afară Adi Mutu. Preşedintele Consiliului de Administraţiei al clubului FC Voluntari, Robert Frunză, a dezvăluit din ce motive Adrian Mutu a fost dat afară de la echipa ilfovenilor deşi a salvat fosta câştigătoare a Cupei României de la retrogradare.

Imediat după ce a salvat FC Voluntari de la retrogradare, Adrian Mutu a fost dat afară de la echipă.Însă “Briliantul” şi oamenii săi din staff, Victor Naicu şi Daniel Florea nu s-au împăcat prea uşor cu această idee, iar ultimii doi chiar consideră că au fost umiliţi de oficialii ilfovenilor după ce au fost lăsaţi cu ochii în soare în aeroporul Hennri Coandă, atunci când vineri dimineaţă echipa a plecat în cantonamentul din Slovenia. Contactat de către FANATIK.RO pentru a discuta despre situaţia lui Adi Mutu, dar şi despre modul în care Naicu şi Florea au fost trataţi de club, Robert Frunză, preşedintele Consiliului de Administraţie, a acceptat să vorbească doar despre problemele pe care Voluntariul le are cu fostul mare atacant al naţionalei României.

ADVERTISEMENT

De ce a fost dat afară Adi Mutu. “Şi ce dacă n-am retrogradat!?”

Robert Frunză consideră că membrii Cosiliului de Administraţie au avut motive întemeiate să renunţe la Adrian Mutu. “Eu nu am făcut niciodată declaraţii în presă de când sunt preşedintele Consiliului de Administraţie la FC Voluntari. Eu am alte principii şi nu îmi place să apar deloc în presă cu declaraţii. Dar dacă tot insistaţi, atunci vreau să vă spun foarte pe scurt câteva chestiuni doar despre Adrian Mutu. El a fost angajat la noi la echipă în acte ca antrenor secund, iar el nu şi-a îndeplinit obiectivele. Avea în contract nişte obiective de îndeplinit, iar noi am considerat că îi putem rezilia contractul unilaterial deoarece nu şi-a îndeplinit obectivele.

Poate o să mă întrebaţi acum dacă salvarea de la retrogradare nu a fost un obiectiv îndeplinit de el, nu? Iar eu o să vă întreb pe dumneavostră dacă ştiţi sigur că Mutu a avut scris în contract un asemnea obiectiv? Şi ce dacă nu am retrogradat? Au fost scrise în contract alte obiective pe care Adrian nu le-a îndeplinit. Nu vreau să întru în nici o polemică cu agentul lui Adrian şi nu discut în presă despre banii pe care îi are sau nu de primit. Noi i-am trimis o hârtie prin care l-am anunţat că i-am reziliat unilateral contractul. Nu facem nimic doar de dragul de a face. Nu vreau să discut acum nimic despre viitorul nostru antrenor Daniel Opriţa”, a spus Frunză.

ADVERTISEMENT