Suedezii ştiu de ce a fost dat afară Edi Iordănescu de la CFR Cluj. “Lipsa de autoritate!”

Iuliana Spirache   
în CFR Cluj
26/07/2018, 11:26
Suedezii ştiu de ce a fost dat afară Edi Iordănescu de la CFR Cluj. “Lipsa de autoritate!” GALERIE FOTO
Edi Iordănescu în timpul conferinţei de presă de la CFR Cluj

Suedezii ştiu de ce a fost dat afară Edi Iordănescu de la CFR Cluj! Jurnaliştii de la expressen.se au scris despre decizia oficialilor din Gruia de a schimba antrenorul după doar trei meciuri. Aceştia susţin că eşecul campioanei României în faţa celor de la Malmo, scor 0-1, în prima manşă din turul II preliminar al Champions League, a contat foarte mult.

Jurnaliştii din Suedia au rămas surprinşi de faptul că Edi Iordănescu a fost dat afară de CFR Cluj după trei meciuri şi cred că s-a ajuns la această situaţie din cauza lispei de autoritate din vestiarul campioanei României.

Suedezii ştiu de ce a fost dat afară Edi Iordănescu de la CFR Cluj

Antrenorul Clujului e dat afară după doar trei meciuri. Înfrângerea cu Malmo a fost decisivă în decizia celor din board. Există indicii că lipsa de autoritate din vestiar a dus la această situaţie“, notează suedezii.

Clauză de reziliere uriaşă

Presa din Suedia a scris şi despre clauza de reziliere a contractului lui Edward Iordănescu. Acesta susţin că este vorba de 500.000 de euro, dar suma este mult mai mare. Surse din anturajul tehnicianului român vorbesc de 700.000 de euro.

În vârstă de 40 de ani, Edi Iordănescu a ajuns la CFR Cluj pe 13 iunie 2018 şi a semnat un contract valabil până pe 30 iunie 2021. Antrenorul român era liber de contract în momentul în care a ajuns la un acord cu oficialii din Gruia, după ce şi-a reziliat înţelegerea cu Astra Giurgiu, echipă la care a stat pe bancă în 35 de partide.

Edi Iordănescu a fost prezentat Bogdan Mara şi Iuliu Mureşan la CFR Cluj
Edi Iordănescu, Bogdan Mara şi Iuliu Mureşan în timp ce îl prezentau pe antrenorul român la CFR Cluj

Pe parcursul carierei, Edi Iordănescu a antrenat echipe precum CFR Cluj, Astra Giurgiu, ŢSKA Sofia, Pandurii Târgu Jiu, FCM Târgu Mureş, Fortuna Brazi, FC Vaslui. A fost antrenor secund la FCSB.

Edi Iordănescu a câştigat Supercupa României cu CFR Cluj, după ce ardelenii s-au impus în faţa formaţiei Universitatea Craiova, scor

Închide ×