Fotbal intern

De ce a fost dat afară Florin Bratu de la Dinamo: “Nicăieri nu s-a mai întâmplat aşa ceva”

10.10.2018 | 14:47
De ce a fost dat afara Florin Bratu de la Dinamo Nicaieri nu sa mai intamplat asa ceva

Alexandru David, preşedintele lui FC Dinamo Bucureşti, a exlicat de ce a fost dat afară Florin Bratu de la club. La finalul partidei pierdută de “câini” cu FC Politehnica Iaşi, antrenorul de atunci dădea vina pe Dan Nistor pentru înfrângere şi oferea un ultimatum. Declaraţiile i-au fost fatale lui Florin Bratu, spune omul din conducerea clubului.

“Antrenorul Bratu a fost schimbat pentru că nicăieri nu s-a mai întâmplat aşa ceva. Nu poţi să-mi dai ultimatum la televizor, să mă pui să aleg. Şi aşa era un moment extrem de delicat. E un episod care nu i-a făcut bine. A gestionat inabil un moment delicat şi complicat în ceea ce priveşte grupul”, a spus Alexandru David pentru GSP.

De ce a fost dat afară Florin Bratu de la Dinamo

Chiar dacă declaraţiile date la nervi au dus la destituirea sa, Bratu mărturiseşte că nu are niciun regret pentru ce s-a întâmplat la club: “Îmi asum tot ce am spus și nu regret nimic. Așa am simțit. Eu tot ce am spus după meciul de la Iași i-am și lui Nistor, față în față. Nu cu vehemența asta, pentru că eram foarte supărat după înfrângere. Eu nu consider că am greșit spunând ce am spus vineri seară. Și îmi asum greșelile: de exemplu, am greșit când m-am opus ca el să plece la Steaua“, a spus Florin Bratu pentru o televiziune de sport.

De ce a fost dat afară Florin Bratu de la Dinamo. Antrenorul în meciul de fotbal dintre FC Politehnica Iaşi şi Dinamo Bucureşti, din etapa a IX-a a Ligii 1 Betano, disputat pe stadionul Emil Alexandrescu din Iaşi, vineri, 21 septembrie 2018.
De ce a fost dat afară Florin Bratu de la Dinamo. Antrenorul în meciul de fotbal dintre FC Politehnica Iaşi şi Dinamo Bucureşti, din etapa a IX-a a Ligii 1 Betano

Motivul pentru care Florin Bratu a fost demis ţine de reacţia pe care acesta a avut-o la finalul unei înfrângeri cu FC Politehnica Iaşi. În locul fostului atacant de la club a  fost adus Claudiu Niculescu. Echipa încă nu şi-a revenit după startul foarte prost de campionat şi situaţia lui “Clau-gol” este destul de dificilă.

Tags: