De ce a fost dat afară Gnohere. “Bătaie în centrul oraşului!”

Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
06/04/2018, 18:28
De ce a fost dat afară Gnohere. “Bătaie în centrul oraşului!”

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Atacantul în vârstă de 30 de ani este golgheter în Liga 1 Betano cu 13 goluri, dar nu a avut întotdeauna succes pe plan fotbalistic. Harlem Gnohere a recunoscut că a fost aproape să meargă pe un drum greşit şi că era un bătăuş.

”Era foarte cald acolo. Eram un bătăuş, ne băteam între cartiere. Tatăl meu a înţeles imediat pericolul şi, la vârsta de 12 ani, m-a trimis la centrul de juniori a lui Cannes, pentru că trebuia să plec din oraş. Avea dreptate. Mulţi prieteni au ajuns la închisoare… Aş fi putut greşi şi eu”, îşi aminteşte Gnohere.

De ce a fost dat afară de la Cannes

 ”Am fost dat afară din cauza unei bătăi care a izbucnit în centrul oraşului”. Apoi, Gnohere a mers la Troyes: ”Nu aveau încredere în tineri, aşa că m-am dus în Elveţia, în a treia divizie, pentru 1.500 de euro pe lună. Am încris goluri, dar niciun club din Ligue 2 nu s-a interesat de mine. Aşa că am plecat pentru 1000 de euro pe lună în Virton, în liga a treia din Belgia, unde nivelul era mai ridicat”, îşi aminteşte Gnohere pentur Le Monde.

Visează să joace pentru naţionala Coastei de Fildeş

”Nu am fost niciodată chemat şi chiar nu am observat prin reprezentant al federaţiei ivoriene. Nu ştiu dacă voi avea vreodată ocazia să joac pentru ”elefanţi”. Am crezut că a marca goluri într-un campionat din Europa mi-ar permite să fiu remarcat. Eu încă sper, dar încep să îmi pierd speranţa…”

Închide ×