Fotbal intern

De ce a fost Moruțan scos din lot. Becali confirmă Fanatik.ro. Ce decizie a luat în cazul Man

Autor: Eduard Nicolae Popa | 30.08.2018 | 14:29
Olimpiu Moruțan a fost scos din lot pentru meciul FCSB-Rapid Viena

Gigi Becali a confirmat informația oferită de FANATIK.RO, potrivit căreia tânărul Olimpiu Moruțan va fi scos din lot în partida din playoff-ul Europa League, în compania celor de la Rapid Viena.

„Am stabilit cu Dică să nu fie Moruțan în lot. Am luat 3 atacanți și 3 fundași. A fost vorba între Man și Moruțan… Pe Man poți să-l lași pe bancă, dar Man ne-a câștigat meciuri, calificări, nu poți să nu-l iei în lot. Moruțan e mai crud, e la început. A fost fricos la Viena, a contat și asta în decizia pe care am luat-o. A fost titular după ce a jucat cu Hajduk Split. Pe urmă n-a mai fost la fel de bun, stai pe bancă, tată. Și Messi avea frică la 19 ani. De astea scapi numai la 21, 22 de ani”, a spus Gigi Becali, la Pro X.

Moruțan a fost scos din lot după ce a fost titular la Viena

Olimpiu Moruțan a făcut o repriză foarte ștearsă în meciul tur de la Viena, fiind și criticat de patronul Gigi Becali. Era totuși de așteptat ca el să prindă lotul pentru returul cu austriecii, din momnt ce a fost folosit doar 45 de minute la Ovidiu.

În schimb, Dennis Man mai primește o șansă din partea lui Gigi Becali, care îi acordă în continuare încredere tânărului fotbalist: „Man nu înțelege ce se întâmplă cu el, de ce nu-i iese. O să-i spun eu de ce nu-i iese. Până acum, își dădea viața. Acum… numai 75%. Când nu pui toată puterea ta… fără să-ți dai seama ai lăsat-o moale. Și când o lași moale, așa se întâmplă. Nu că nu ar vrea, dar trebuie să-și dea toata silința. Fotbalul e pe miliarde de euro acum. Aia care dau miliarde sunt proști? Dacă nu dai tot, toată sudoarea ta, tot, nu costă sute de milioane. Am vorbit cu tatăl lui, Dennis nu înțelege ce se întamplă. Mănâncă la fel, se antrenează la fel, se odihnește la fel. Dar laudele mele au lucrat în subconștientul lui și face lucrurile altfel acum”, a mai spus Becali, potrivit sursei citate.

Partida dintre FCSB și Rapid Viena din preliminariile Europa League se joacă joi, 30 august, de la ora 21:30. Meciul va fi transmis și pe FANATIK.RO.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!