Fotbal intern

De ce a fost nevoit Ioan Andone să coboare pe bancă la Voluntari. „A rămas fără licență!”

19.10.2018 | 17:14
Ioan Andone a fost nevoit să stea pe bancă la Voluntari pentru că lui Mircea Rădulescu i-a expirat licența

Ioan Andone a coborât pe bancă la Voluntari – Concordia Chiajna, asistându-l pe antrenorul Dinu Todoran. Decizia managerului general de la FC Voluntari de a fi mai aproape de echipă în timpul partidelor nu înseamnă că îi va lua locul de antrenor principal lui Todoran.

Din informațiile FANATIK.RO, Ioan Andone rămâne în continuare managerul general al ilfovenilor, astfel că nu s-a schimbat nimic în fișa postului.

Ioan Andone pe bancă la Voluntari. „A rămas fără licență!”

„Fălcosul” este nevoit să stea de acum înainte alături de Dinu Todoran pe banca tehnică a Voluntariului pentru că acesta nu are licență PRO și are nevoie de cineva cu astfel de patalama.

În partidele anterioare, alături de Todoran, numit antrenor după despărțirea de Daniel Oprița, a stat pe bancă Mircea Rădulescu, fostul șef Școlii de Antrenori și coordonator al Academiei de la Voluntari. „A rămas fără licență, pentru că la fiecare doi ani aceasta trebuie revizuită prin participarea la un curs, iar domnul Rădulescu nu a mai făcut-o pentru că oricum nu mai profesează”, a fost explicația pe care a obținut-o FANATIK.RO.

Dinu Todoran e mulțumit că Ioan Andone vine lângă el

Dinu Todoran a vorbit în conferința de presă dinaintea partidei cu Concordia Chiajna despre faptul că Ioan Andone va fi lângă el pe bancă începând cu această întâlnire.

Dinu Todoran a fost și în staff-ul lui Florin Marin, acum este principal dar fără licență PRO
Dinu Todoran (centru) a fost și în staff-ul lui Florin Marin, acum este principal dar fără licență PRO

Mă bucur foarte mult că nea Ando va fi lângă mine pe bancă. Sunt la început de meserie și am mare nevoie de sfaturile unui antrenor cu o asemenea carte de vizită. E foarte bine că e aproape de mine și de jucători. Contează și pentru mine, e foarte important și pentru jucători. Dacă era vorba despre altcineva poate putea fi interpretat altfel, dar nu când este vorba despre un nume cum este Ioan Andone”, a declarat Dinu Todoran.

Partida FC Voluntari – Concordia Chiajna este LIVE VIDEO pe FANATIK.RO vineri, 19 octombrie, ora 18:00.