Life

De ce a fost nevoită Gina Pistol să stea departe de fiica sa, Josephine: ”A fost foarte supărată pe mine”

Motivul pentru care Gina Pistol nu a putut sta cu fetița sa, Josephine. Ce le-a mărturisit prezentatoarea de la Antena 1 fanilor.
14.12.2022 | 18:30
De ce a fost nevoita Gina Pistol sa stea departe de fiica sa Josephine A fost foarte suparata pe mine
Motivul pentru care Gina Pistol nu a putut sta cu fetița sa, Josephine. Ce le-a mărturisit prezentatoarea fanilor. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

De ce a fost nevoită gazda emisiunii Chefi la cuțite să stea departe de fiica sa și a lui Smiley. Vedeta susține că micuța de un an și 9 luni a fost foarte supărată pe fosta prezentatoare a reality show-ului Asia Express.

Motivul pentru care Gina Pistol nu a putut sta cu fetița sa, Josephine. Ce le-a mărturisit prezentatoarea fanilor

Gina Pistol petrece ore întregi pe platourile de filmare de la Chefi la cuțite, motiv pentru care lipsește foarte mult din viața fiicei sale. Josephine simte că nu o are aproape pe mama sa, lucru care pare să o afecteze.

ADVERTISEMENT

Micuța a fost foarte supărată zilele trecute, în ciuda faptului că blondina avea pauză de la Antena 1. Vedeta nu a apucat nici măcar să le mulțumească celor care s-au gândit la ea când și-a aniversat ziua de naștere.

„Am avut o singură zi liberă după o perioadă foarte lungă de filmări, iar în acea zi, ce credeți, chiar de ziua mea, fiica mea a fost foarte supărată pe mine și n-am stat deloc pe telefon.

ADVERTISEMENT

Mă simțeam și vinovată că micuța mă vedea doar dimineața la cafea, 30-45 de minute, după care plecam la platou și mă mai întorceam după miezul nopții, când ea dormea. 

Acum, eu încerc să mă reîntorc în viața mea, dar este un pic ciudat procesul ăsta, pentru că petreceam foarte mult timp închisă într-un platou, cu lumină artificială și lumea noastră era doar ce se întâmpla în platou. 

ADVERTISEMENT

În momentul de față este greu să mă reîntorc în viața mea și să… nu știu cum să explic, e foarte ciudat”, le-a spus Gina Pistol fanilor care o urmăresc pe Instagram.

Gina Pistol, sărbători de iarnă la Pitești

Gina Pistol petrece sărbătorile de iarnă de anul acesta alături de familia iubitului ei, Smiley, care locuiește în Pitești. Vedeta își dorește să meargă la colindat cu cea mică, dar cel mai probabil nu va putea face asta.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină va pleca din București în Ajun și nu-și poate duce la capăt dorința pe care o are de când a devenit mamă. Josephine va trebui să mai aștepte până când se va bucura de tradițiile de Crăciun ca la carte.

ADVERTISEMENT