Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

De ce a fost trecut Djokovic pe bancă la FCSB: „I-a fost fatală povestea asta”

Damjan Djokovic a ajuns rezervă la FCSB. La Fanatik SuperLiga s-a aflat motivul pentru care mijlocașul croat a pierdut primul „11”.
03.09.2023 | 12:48
De ce a fost trecut Djokovic pe banca la FCSB Ia fost fatala povestea asta
De ce a fost trecut Djokovic pe bancă la FCSB: „I-a fost fatală povestea asta”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Trecerea pe banca de rezerve la FCSB a lui Damjan Djokovic a fost comentată în cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA. Mijlocașul croat a jucat doar 13 minute în FCSB – Universitatea Craiova 3-0.

De ce a ieșit Djokovic din primul „11” la FCSB

Damjan Djokovic (33 de ani) a fost unul dintre transferurile verii la FCSB. Mijlocașul croat a primit laude chiar și din partea patronului lui Gigi Becali, dar, subit, a ieșit din garnitura de start a roș-albaștrilor. Fatală se pare că i-a fost discuția dezvăluită în exclusivitate de FANATIK, pe care Djokovic a purtat-o cu Marius Șumudică.

ADVERTISEMENT

„Nu știu cât prestațiile lui Ovidiu Popescu îl scot din joc sau deciziile altora”, a comentat Robert Niță. „Acum să vorbim și din culisele clubului. Eu știu că Djokovic a ieșit din echipă în momentul în care a avut loc acea discuție cu venirea lui Șumudică la FCSB și s-a scris că a vorbit cu Șumudică.

Șumudică a negat și atunci s-a pus o ruptură în impresia lui Gigi Becali despre Damjan Djokovic”, a dezvăluit Cristi Coste la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Discuția cu Șumudică, fatală

După FCSB – Universitatea Craiova 3-0, Gigi Becali a comentat motivl pentru care Ovidiu Popescu i-a luat fața în primul „11” lui Damjan Djokovic. Croatul are contract cu roș-albaștrii până în vara lui 2024 și, până acum, a bifat 10 meciuri și două goluri la vicecampioana en-titre. „Pe ce a jucat Ovidiu Popescu aseară e o alegere corectă.

Dacă e să judeci prin comparație cu ce se întâmplă la U Craiova, dacă îl compari pe Djokovic cu Kurtic, dacă Djokovic dă un randament mai slab, iese din echipă, vine Ovidiu Popescu și arată ce trebuie să joci în poziția aia.

ADVERTISEMENT

La Craiova, dacă acest Kurtic nu a dat un randament bun, sacrificat a fost tot Alexandru Crețu, care după ce a dat gol acum două etape și a deblocat un meci, premiul a fost să ia loc pe banca de rezerve ca să joace acest Kurtic. Acum, să joace Kurtic, Crețu a trebuit să joace un fel de extremă dreapta. Cam mult pentru el să se întâmple lucrurile astea.

Dar, să revenim la FCSB, cred că sunt de punctat atitudinea, ce a spus și Vivi mai devreme, modul în care joci un derby, modul în care mental ești pregătit pentru un derby. Cred că e o echipă mai antrenată decât U Craiova. Jucătorii vedetă ai echipei arată ca niște vedete, ca niște lideri și atunci când joacă”, a spus și Andrei Vochin.

ADVERTISEMENT

Emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este cea mai importantă emisiune de sport din România și poate fi văzută în fiecare zi de luni, marți și vineri, LIVE, nu mai pe homepage-ul site-ului www.fanatik.ro. Premiera fiecărei ediții va fi putea fi urmărită de la ora 17:30 pe canalul de YouTube Fanatik, dar și pe paginile de Facebook Horia Ivanovici și Fanatik.

CULISE | De ce a fost trecut Djokovic PE BANCA la FCSB

ADVERTISEMENT