Sport

De ce a întârziat demiterea lui Marius Şumudică de la CFR Cluj! Neluţu Varga voia să îl dea afară după meciul cu Young Boys. Exclusiv

Marius Şumudică a fost demis de la CFR Cluj la finalul meciului cu Steaua Roşie Belgrad. FANATIK a aflat că patronul voia să îl demită pe tehnician după confruntarea cu Young Boys.
27.08.2021 | 13:35
De ce a intarziat demiterea lui Marius Sumudica de la CFR Cluj Nelutu Varga voia sa il dea afara dupa meciul cu Young Boys Exclusiv
De ce a întârziat demiterea lui Marius Şumudică de la CFR Cluj! Neluţu Varga voia să îl dea afară după meciul cu Young Boys. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Un scandal uriaş a izbucnit la CFR Cluj după înfrângerea din play-off-ul Europa League împotriva celor de la Steaua Roşie Belgrad, scor 1-2. Marius Şumudică şi toată conducerea clubului a fost dată afară.

De ce a întârziat demiterea lui Marius Şumudică de la CFR Cluj!

Astfel, Marius Şumudică, Marian Copilu şi Ioan Ivaşcu, au fost puşi pe liber de patronul Neluţu Varga. Din informaţiile FANATIK, Marius Şumudică era de mult timp pe lista neagră a patronului, care a vrut să îl dea afară după returul cu Young Boys Berna.

ADVERTISEMENT

Neluţu Varga spera să prindă grupele UEFA Champions League, însă CFR Cluj a fost eliminată din turul trei preliminar de Young Boys Berna, 1-1 în tur şi 1-3 în returul din Elveţia. A fost primul moment în care Varga a vrut să scape de Şumi.

Cum l-a amânat Ioan Ivaşcu pe Neluţu Varga cu contractul lui Şumudică!

FANATIK a aflat că Neluţu Varga a vorbit cu juristul clubului Ionuţ Ivaşcu după returul cu Young Boys şi i-a cerut contractul lui Şumudică pentru a vedea care sunt termenii înţelegerii şi ce sumă are de plată în cazul rezilierii.

ADVERTISEMENT

Surprinzător, Ioan Ivaşcu i-ar fi spus patronului că nu are la îndemână contractul lui Marius Şumudică. Ba că nu merge calculatorul, ba că trebuie să scoată contractul de la Federaţie şi are nevoie de mai mult timp.

Varga a aşteptat până la finalul play-off-ului de Europa League şi i-a dat afară pe toţi!

Neluţu Varga l-a mai lăsat pe Marius Şumudică şi pentru play-off-ul din Europa League, însă lucrurile erau deja foarte clare. Iar după înfrângerea cu Steaua Roşie Belgrad, 1-6 la general, soarta lui Şumi era pecetluită.

ADVERTISEMENT

Însă patronul a fost foc şi pară pe toată conducerea şi odată cu Marius Şumudică au fost demişi şi preşedintele Marian Copilu şi juristul Ioan Ivaşcu. La CFR Cluj a mai rămas Marius Bilaşco dintre oficiali.

Ionuţ Ivaşcu, în momentul în care era şeful stewarzilor la CFR Cluj, înainte să fie cooptat de Iuliu Mureşan în staff-ul administrativ
Ionuţ Ivaşcu, în momentul în care era şeful stewarzilor la CFR Cluj, înainte să fie cooptat de Iuliu Mureşan în staff-ul administrativ

Marius Şumudică, interzis în baza de pregătire a CFR-ului: “Vă rog frumos să-mi daţi voie!”

Dan Petrescu este principalul favorit să preia din nou echipa campioană. “Bursucul” revine după mai puţin de un an pe banca tehnică a celor de la CFR Cluj, după ce s-a despărţit de ardeleni în decembrie anul trecut.

ADVERTISEMENT

Marius Şumudică a încercat să intre în baza celor de la CFR Cluj vineri dimineaţa, când avea un antrenament de recuperare, însă nu a fost lăsat de paznici să intre în stadion, spre stupoarea antrenorului:

“Eu sunt antrenorul echipei. La ora 10 trebuia să fiu la antrenament. Vă rog frumos să-mi dați voie. Dacă aveți vreun ordin, eu mă conformez. Filmez că nu m-ați lăsat să intru”, a spus Marius Şumudică.

Dan Petrescu ar putea reveni pe banca celor de la CFR Cluj chiar în meciul cu rivala FCSB. Meciul va avea loc duminică, de la ora 21:00 în Gruia.

  • 20.000 de euro pe lună avea salariu Marius Şumudică la CFR Cluj
  • 2 luni a stat Şumi pe banca ardelenilor
ADVERTISEMENT