News

De ce a intrat Florin Călinescu în politică: “Nu se mai putea”

15.08.2019 | 21:06
De ce a intrat Florin Calinescu in politica Nu se mai putea

De ce a intrat Florin Călinescu în politică? Răspunsul l-a dat chiar actorul, în direct la Realitatea TV. Vedeta a spus în stilul său caracteristic motivul pentru care a intrat în politică! Florin Călinescu lasă să se înțeleagă că era foarte nemulțumit de clasa politică, așa că a zis să aducă el schimbarea.

De ce a intrat Florin Călinescu în politică

Actorul Florin Călinescu a fost întrebat de ce tocmai acum s-a gândit să intre în politică și de ce nu a plecat din țară: “Pentru că nu se mai putea. Sunt ca ăla din Miorița. Ca oaia din Miorița! Nu mai îmi pria iarba, nu mai îmi plăcea apa… Știți ce se întâmplă?

Totul pornește de la faptul că vine un moment în care te gândești: Ce faci? Pleci din țară… te retragi la sihăstrie… îți schimbi meseria? Sau faci ceva care să-ți schimbe cumva destinul. Nu înțeleg treaba asta cu plecatul din țară. Am fost, mă duc, mă plimb”, a spus Călinescu.

De ce a intrat Florin Călinescu în politică
De ce a intrat Florin Călinescu în politică

”Nu-mi pun problema să plec vreodată din această țară”

“Oamenii pleacă de mii de ani de acasă și se va mai pleca. Nu-mi pun problema să plec vreodată din această țară. Dacă mă mai întreabă dacă mai vreau să joc un Hamlet… poate Falstaff sau Cocoșatul de la Notre Dame.

Sunt roluri foarte frumoase și pentru oameni expresivi ca mine, nu numai pentru frumoși și deștepți. Pot să joc și un oligofren, un tâmpit, un cocoșat, un pitic… Despre mine pot să spun orice? Nu mă taxează CNA-ul?”, a încheiat Florin Călinescu.

Actorul Florin Călinescu a intrat în politică, fiind ales președinte al Partidului Verde, formațiune care la alegerile din 2012 a reușit să obțină doi deputați, Ovidiu Iane și Remus Cernea, pe listele USL. Omul de televiziune a declarat pentru HotNews.ro că s-a înscris într-un partid pentru că el crede că “nu se mai poate așa” și a declinat oferte de la majoritatea partidelor pentru că nu îi agreează “pe niciunii de pe piață”.