Life

De ce a lipsit Cabral de la botezul fiului Adelei Popescu. Dezvăluirea făcută în direct, la Pro TV: „Chiar m-am supărat”

Cabral nu a fost prezent la botezul lui Alexandru, mezinul Adelei Popescu și al lui Radu Vâlcan. Moderatoarea Vorbește lumea a dezvăluit faptul că acest lucru a supărat-o.
19.05.2022 | 12:55
De ce a lipsit Cabral de la botezul fiului Adelei Popescu Dezvaluirea facuta in direct la Pro TV Chiar mam suparat
Motivul pentru care Adela Popescu s-a supărat pe Cabral Ibacka. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cabral și Adela Popescu sunt prieteni de mulți ani, cu toate acestea, moderatorul Ce spun românii a lipsit de la botezul lui Alexandru. Soția lui Radu Vâlcan a mărturisit că a supărat-o acest lucru. Cei doi au avut un schimb de replici pe această temă în emisiunea Vorbește lumea. De asemenea, aceștia au povestit ce s-a întâmplat în ziua în care Cabral și Andreea Ibacka l-au botezat pe Tiago.

Adela Popescu, supărată pe Cabral Ibacka. A dezvăluit motivul, în direct, la Pro TV

La începutul lunii mai, Adela Popescu și Radu Vâlcan l-au botezat pe Alexandru, fiul lor cel mic. Prietenii și familia le-au fost aproape în această zi specială. Totuși, în ciuda relației apropiate dintre ei, Cabral Ibacka nu a fost prezent la petrecere.

ADVERTISEMENT

Invitat în emisiunea pe care o moderează la Pro TV, Adela Popescu i-a atras amicului său atenția pentru faptul că a preferat să meargă la o cursă de mașini în detrimentul botezului mezinului său. În acea zi, vedeta Pro TV a obținut locul trei la o probă de Time Attack ce a avut loc la Adâncata.

„Trebuie să vă spun următorul lucru, prietenia noastră durează de mulți ani. Ideea este în felul următor, acest domn nu a venit la botezul fiului nostru pentru că a avut o treabă importantă.

ADVERTISEMENT

Eu n-am știut că e așa important, chiar m-am supărat pe el. Am zis, ‘Bă, ce om!’. Când colo, el era pe podium. Am zis că s-a dus să facă un grătar”, a dezvăluit Adela Popescu în emisiunea Vorbește lumea.

Cabral i-a spus că el și prietenii săi au investit mult în pasiunea lor, pentru că și-au dorit să poată lua parte la curse auto organizate ca la carte.

ADVERTISEMENT

În plus, soțul Andreei Ibacka a adăugat că aceasta este una dintre plăcerile sale vinovate și că în majoritatea timpului este implicat în viața de familie și în creșterea copiilor.

Incidentul care a avut loc în ziua botezului fiului lui Cabral și al Andreei Ibacka

Tot în luna mai a avut loc și botezul fiului Andreei Ibacka și al lui Cabral. Adela Popescu nu a ratat ocazia și a scos în evidență faptul că ea a onorat invitația și a participat la eveniment.

ADVERTISEMENT

Cabral și moderatoarea Vorbește lumea au povestit și un incident care a avut loc în acea zi. În curtea vecinilor prezentatorului Pro TV a izbucnit un incendiu. Invitații le-au sărit în ajutor.

„Deci când am ajuns noi la botez, erau în fața casei domnului aici prezent trei mașini de Pompieri și o Salvare. Eu eram în paiete și mă gândesc pe cine sun. Pe tine, m-am gândit că ești în comitetul de salvare. Fodor… am aflat că și el s-a implicat”, a spus Adela Popescu.

Totuși, pentru că nu știa ce s-a întâmplat atunci când a ajuns la petrecere, Adela Popescu a făcut o remarcă amuzantă.

„Și ce a găsit Adela de zis? ‘Nu puteați, mă, mai bine să luați niște artificii? Trebuia să faceți asta?’”, a completat Cabral Ibacka.

ADVERTISEMENT