Life

De ce a lipsit Cătălin Cazacu de la Star Matinal. Ce s-a întâmplat: „M-am gândit că o să mă invidiați”

Cătălin Cazacu a lipsit din emisiunea Star Matinal, pe care o prezintă alături de Natalia Mateuț și Andrei Ștefănescu la Antena Stars.
26.09.2022 | 13:11
De ce a lipsit Catalin Cazacu de la Star Matinal Ce sa intamplat Mam gandit ca o sa ma invidiati
Catalin Cazacu a lipsit de la Star Matinal. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Ediția de luni, 26 septembrie 2022, a emisiunii Star Matinal, difuzată pe Antena Stars, a debutat fără Cătălin Cazacu. Iubitul Ramonei Olaru nu s-a alăturat Nataliei Mateuț și lui Andrei Ștefănescu în platou, dar a intrat în direct, prin apel video, pentru a explica de ce lipsește.

De ce nu a mai apărut Cătălin Cazacu la Antena Stars. Iubitul Ramonei Olaru a oferit lămuriri

De la începutul verii, Cătălin Cazacu face parte din echipa postului de televiziune Antena Stars. A prezentat alături de Natalia Mateuț show-ul Star Matinal, edițiile filmate pe plajă, iar acum s-au întors la formatul clasic, din platou, unde li s-a alăturat și Andrei Ștefănescu.

ADVERTISEMENT

Iubitul Ramonei Olaru face o treabă bună la postul de televiziune, cu toate că uneori este pus și în fața unor situații mai greu de gestionat, ca atunci când a avut-o ca invitată chiar pe mama copilului său. 

Totuși, o nouă săptămâna a debutat fără Cătălin Cazacu la cârma emisiunii Star Matinal. Ediția de luni, 26 septembrie 2022, a fost prezentată doar de Natalia și Andrei.

ADVERTISEMENT

Pentru a lămuri situația, iubitul Ramonei Olaru a intrat în direct, prin apel video, și a explicat că este plecat în Grecia, mai exact portul Poros, la patru ore distanță de Atena.

„A mea sigur e bună dimineața, nu știu a voastră cum este, dar la mine sigur e bună dimineața. M-am gândit că o să mă invidiați voi și am zis că dacă port roșu nu are cum să mi se întâmple nimic. Am luat tot soarele, nu am mai lăsat decât un pic pentru restul lumii”, a spus Cătălin, citat de SpyNews.

ADVERTISEMENT

Colegii muncesc, Cătălin Cazacu se distrează pe barcă

Iubitul Ramonei Olaru a dezvăluit că se distrează de minune pe barcă, dar și că trebuie să se trezească destul de devreme, astfel că nu își permite să piardă nopțile.

„Aici lumea e matinală, nu ne jucăm. Se stă până târziu, dar se trezește devreme. Vrei, nu vrei, trebuie să te trezești pentru că trebuie să părăsim marina imediat. O să ridic ancora, la propriu.

ADVERTISEMENT

(…) Eu m-am culcat devreme pentru că eu trebuie să fiu în cea mai bună stare”, a completat Cătălin Cazacu.

ADVERTISEMENT
Tags: