Life

De ce a lipsit Ramona Olaru de la Splash! Vedete la apă. Cine a înlocuit-o în prima ediție a emisiunii

Ramona Olaru prezintă cea mai răcoritoare emisiune a verii, Splash! Vedete la apă, însă lipsește de la prima ediție. Cine i-a ținut locul frumoasei vedete.
02.08.2022 | 14:46
De ce a lipsit Ramona Olaru de la Splash Vedete la apa Cine a inlocuito in prima editie a emisiunii
Ramona Olaru, schimbată în prima ediție de la Splash! Vedete la apă. De ce a lipsit blondina. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Iubita lui Cătălin Cazatu a lipsit de la prima emisiune a show-ului pe care-l moderează împreună cu Răzvan Fodor și Monica Bîrlădeanu. Cine a înlocuit-o pe asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani pe micile ecrane.

Ramona Olaru, schimbată în prima ediție de la Splash! Vedete la apă. De ce a lipsit blondina

Ramona Olaru a fost înlocuită la Splash! Vedete la apă, în prima ediție, de o colegă de breaslă. Diana Munteanu este cea care va apărea pe sticlă în emisiunea care debutează începând cu data de 11 august 2022.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină a lipsit motivat de la bazinul olimpic din Bacău pentru că ziua de filmare a coincis cu ziua de naștere a vedetei.

„Vă mulțumesc că m-aţi ajutat să pot petrece cu prietenii mei aici, de ziua mea. Și, mai ales, îi mulțumesc Dianei, care este o prietenă de nădejde și iată, că te poți baza pe ea oricând”, a spus iubita lui Cătălin Cazacu într-o filmare.

ADVERTISEMENT

Ramona Olaru și-a aniversat ziua de naștere pe 7 iulie 2022, fiind sărbătorită de colegii de la Neatza cu Răzvan și Dani, direct în platoul show-ului de la Antena 1. Asistenta TV a împlinit frumoasa vârstă de 33 de ani.

„Prietenii la nevoie se cunosc. Iar noi facem asta întotdeauna”, a completat Diana Munteanu, care s-a bucurat să facă echipă cu Răzvan Fodor și Monica Bîrlădeanu.

ADVERTISEMENT

Schimbarea de rol și întregul moment va putea fi urmărit joi, 11 august, începând cu ora 20:00. Atunci are premiera celui de-al cincilea sezon a emisiunii de la Antena 1, Splash! Vedete la apă.

Splash! Vedete la apă, un nou sezon cu concurenți pe măsură

Splash! Vedete la apă dă startul unui nou sezon de provocări. Primii 18 concurenți au fost anunțați de producătorii de la Antena 1, aceștia urmând să fie jurizați de Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Mărin şi Cosmin Natanticu.

ADVERTISEMENT

Participanții luptă pentru un premiu săptămânal care se ridică la valoarea de 10.000 de lei, după ce efectuează sărituri de la 3, 5, 7 sau 10 metri înălțime.

ADVERTISEMENT