Fotbal intern

De ce a lipsit Reda Jaadi la meciul Dinamo – Hermannstadt. Mijlocașul ratează și partida cu Chiajna

30.03.2019 | 13:16
De ce a lipsit Reda Jaadi la meciul Dinamo  Hermannstadt Mijlocasul rateaza si partida cu Chiajna

Reda Jaadi nu a făcut parte din lotul echipei FC Dinamo București pentru meciul cu Hermannstadt, scor 2-0, în etapa a 3-a din play-out-ul Ligii 1 Betano, iar acum s-a aflat motivul pentru care mijlocașul în vârstă de 24 de ani a lipsit din echipa lui Mircea Rednic.

De ce a lipsit Reda Jaadi la meciul Dinamo – Hermannstadt

Gsp.ro anunță că Reda Jaadi, jucătorul transferat de Mircea Rednic de la Antwerp, a suferit o entorsă de gradul 1 la genunchi, iar în ultimele zile a fost supus unui tratament și face recuperare pentru a reveni cât mai repede posibil.

Mircea Rednic nu a dorit ca Reda Jaadi să riște o accidentare mai gravă, iar staff-ul medical al celor de la Dinamo București cred că mijlocașul în vârstă de 24 de ani va începe antrenamentele normale cu echipa în aproximativ o săptămână.

Gabriel de Moura și Reda Jaadi în partida Sepsi OSK – Dinamo

Reda Jaadi ratează și partida cu Chiajna

În aceste condiții, Reda Jaadi nu o să fie disponibil nici pentru partida pe care Dinamo București o va juca împotriva celor de la Concordia Chiajna în etapa a 4-a din play-out-ul Ligii 1 Betano, pe 5 aprilie, de la ora 21.00.

Partida dintre Dinamo București și Concordia Chiajna se joacă vineri, 5 aprilie, de la ora 21.00, în etapa a 4-a din play-out-ul Ligii 1 Betano, pe stadionul din Ștefan cel Mare. Meciul o să fie transmis de Telekom Sport, Digi Sport și Look TV, iar toate fazele importante vor fi LIVE VIDEO pe FANATIK.