Life

De ce a lipsit Smiley de la petrecerea de nuntă timp de 20 de minute. Adela Popescu a văzut tot

De ce a lipsit Smiley de la petrecerea de nuntă timp de 20 de minute. Unde s-a dus artistul și ce a făcut. Adela Popescu a văzut tot.
29.05.2023 | 21:33
De ce a lipsit Smiley de la petrecerea de nunta timp de 20 de minute Adela Popescu a vazut tot
De ce a lipsit Smiley de la nuntă. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

De ce a lipsit Smiley de la petrecerea de nuntă timp de 20 de minute. Adela Popescu, invitată și ea la eveniment, a văzut totul!

De ce a lipsit Smiley de la petrecerea de nuntă. Unde a plecat artistul 20 de minute

Smiley a dispărut de la nuntă în primele minute după ce au sosit invitații. Dar artistul are o scuză foarte bună, iar Gina Pistol nu s-a supărat deloc pe ea. Ba chiar a fost încântată pentru că a fost o dovadă în plus că a ales un partener foarte bun.

ADVERTISEMENT

De această părere este și Adela Popescu, care a văzut unde a plecat artistul. Deja invitații erau deja toți acolo și așteaptau ca Smiley să vină la petrecere, acesta a dispărut.

Smiley a plecat din cauza că fetița lui nu se simțea prea bine. Acesta a decis să o ia pe Josephine de mână și să se plimbe puțin prin pădure pentru ca fetița să se liniștească. Adela Popescu a fost profund emoționată de gestul acestuia.

ADVERTISEMENT

„A fost o chestie superbă, Smiley, pe care eu am povestit-o bătându-i obrazul soțului meu. Când am ajuns, practic erau invitații toți, așteptau să fie întâmpinați.

Iar Smiley, pentru că cea mică avea nevoie probabil să se liniștească, a plecat 20 de minute prin păduricea aceea cu copilul lui.

ADVERTISEMENT

Mie mi s-a părut atât de emoționant gestul tău. Deci invitații erau acolo și tu erai de mână cu cea mică și vorbeați, povesteați, o mângâiai”, a spus Adela Popescu, la Pro TV.

Ce a spus Smiley despre dispariția sa de la nuntă

Și Smiley a dat o replică după ce s-a aflat de ce a dispărut de la petrecerea de nuntă. Smiley a spus că nu ar fi refuzat niciodată o cerință din partea fiicei sale.

ADVERTISEMENT

Astfel, indiferent că era la propria nuntă cu Gina Pistol, el a sărit imediat în ajutorul fetiței sale, probabil neliniștită din cauza agitației dintr-o zi așa importantă și a mulțimii de oameni prezentă la nuntă.

„N-am cum să-i refuz ceva fiicei mele. Ea de cele mai multe ori se duce la mama ei, la Gina, când vine și la mine și îmi cere ajutorul las orice, merg în mâini”, a spus Smiley după ce a dispărut de la petrecea de nuntă.

ADVERTISEMENT