News

De ce a luat-o Joe Biden în echipa lui pe Sharon Stone! Schimbări uriașe la Casa Albă

25.11.2020 | 19:00
De ce a luato Joe Biden in echipa lui pe Sharon Stone Schimbari uriase la Casa Alba
ADVERTISEMENT

Americanii au rămas gură cască atunci când au aflat că Joe Biden a luat-o în echipa lui pe Sharon Stone! Există și un motiv pentru care noul președinte al SUA a făcut acest gest. Actriţa americană a devenit cunoscută în ultima perioadă nu doar pentru rolurile de la Hollywood, ci și datorită acțiunilor sale în cercetarea SIDA.

De altfel, chiar artista a fost cea care a anunțat că face parte din echipa de tranziție a celui mai puternic om de pe planetă. O echipă de tranziție în care, așa cum a scris FANATIK, chiar AICI, se regăsesc foarte multe femei. De altfel, sunt o mulțime de schimbări în cabinetul Biden față de ceea ce s-a întâmplat în mandatul lui Donald Trump.

ADVERTISEMENT

“Sunt în echipa de tranziţie a lui Biden şi dacă preşedintele sau vicepreşedintele Harris îmi va cere să lucrez pentru bolnavii infecţioşi, aş accepta şi aş folosi experienţa acumulată de-a lungul vieţii pentru acest subiect”, a declarat actrița pentru presa de peste ocean

Motivul pentru care a luat-o Joe Biden în echipa lui pe Sharon Stone!

„Acum când încep al treilea act din viaţa mea, vreau să fiu mai productivă şi mai utilă”, a adăugat Sharon Stone, care de mai mulţi ani este ambasadoare a luptei contra SIDA.

ADVERTISEMENT
Sursa foto – hepta.ro

De altfel, artista va primi în următoarele zile, la Research in Action Awards 2020 un premiu pentru acest angajament. Şi epidemiologul Anthony Fauci, alături de care colaborează, va fi recompensat la aceeaşi ceremonie pentru activitatea sa.

“Asta mă face foarte mândră şi lucrez de mult timp cu dr. Fauci. Am lucrat pentru mai multe lucruri, foarte diferite de Covid. Este un om incredibil. Nivelul său de compasiune, de empatie şi de înţelegere este extraordinar”, a mai zis Sharon Stone

ADVERTISEMENT

Cine este Sharon Stone, actrița din cabinetul lui Biden

Cariera de actriță a lui Sharon Stone a debutat  în anii ’80. Primul rol tare pe care l-a jucat a fost în filmul “Stardust Memories” în regia lui Woody Allen. Totul avea să se schimbe după ce a început să primească roluri în care juca o femeie frumoasă și puternică.

Așa a ajuns în distribuția “Police Academy 4”, “Action Jackson” sau “Total Recall” în care a jucat alături de Arnold Schwarzenegger. A devenit renumită pe plan internațional în 1992 prin filmul thriller, Instinct primar (Basic Instinct), pentru care a fost nominalizată la premiul Globul de Aur.

ADVERTISEMENT
Sursa foto – hepta.ro

A mai încercat și prin alte filme erotice ca “Sliver” și “The Specialist”, dar n-a mai cunoscut același succes. Pentru rolul jucat în filmul Casino a fost premiată cu Globul de Aur și nominalizată la premiul Oscar. De asemenea, pentru rolurile jucate în filmele “The Mighty”, “The Muse”, va fi nominalizată din nou pentru premiul Globul de Aur.

În ultima perioadă era considerată “box office poison” adică o actriță nerentabilă care nu mai merită onorariile de odinioară. La sfârșitul lui decembrie în 2005 a jucat în două episoade ale serialului turcesc “Kurtlar Vadisi” (Valea lupilor). Banii primiți pentru rolul jucat în serial i-a donat victimelor provocate de Tsunamiul din 2006.

Sharon Stone, scandal cu cei care nu cred în coronavirus

Momentul în care sora lui Sharon Stone s-a îmbolnăvit de COVID-19 a determinat-o pe actriţă să publice un mesaj dur la adresa celor care nu poartă mască. În vârstă de 63 de ani, aceasta a scris pe o rețea de socializare că sora ei, care suferă și de boala autoimună lupus, a luat virusul, deși nu s-a deplasat decât la farmacie.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

”Sora mea, Kelly, care are lupus, suferă acum de COVID-19. Aceasta este camera ei de spital. Unul dintre voi, cei care nu purtaţi mască, a făcut asta. Ea nu are sistem imunitar. Singurul loc în care s-a dus a fost la farmacie.

La ea în comitat nu poţi fi testat decât dacă eşti simptomatic, apoi aştepţi cinci zile pentru rezultate. Purtaţi mască! Pentru voi şi pentru alţii. Vă rog”, a scris Sharon Stone.

Sharon Stone a mai notat că bunica şi naşa ei au murit, de asemenea, din cauza COVID şi i-a îndemnat atunci pe americani să voteze cu fostul vicepreşedinte Joe Biden, candidatul democrat la Casa Albă.

Schimbări mari la Casa Albă față de mandatul lui Trump

Între timp, Biden a câștigat alegerile și a venit cu o primă noutate la Casa Albă. Echipa de tranziție este formată în primul rând din femei și oameni de culoare. Aproximativ jumătate, mai exact 46% din personalul său de tranziție, sunt persoane de culoare, potrivit CNN, care a analizat datele privind diversitatea echipei. De asemenea, femeile reprezintă aproximativ 52% din echipă.

“De luni de zile, tranziția Biden-Harris a pus bazele unei administrații Biden-Harris, iar la baza acelei activități se află un angajament neîncetat pentru diversitate”, a declarat Ted Kaufman, co-președinte al tranziției Biden-Harris.

Sursa foto – hepta.ro

„Pe măsură ce continuăm să lucrăm cu viteză maximă înainte de inaugurare, grupul nostru divers de lideri și personal reflectă America – susținând credința președintelui ales Biden și a vicepreședintelui ales Harris că, prin diferite voci, putem dezvolta și implementa o viziune politică ce abordează cele mai dure provocări ale națiunii noastre”, a adăugat Kaufman.

Biden, multe asemănări cu echipa lui Barack Obama

Un personal diversificat de tranziție arată clar că Biden, împreună cu vicepreședintele ales Kamala Harris, caută să acorde prioritate diversității. Acest lucru este într-un contrast puternic cu administrația Trump, care în 2016 era formată de 71% bărbați albi.

De altfel, analiza arată că Trump avea cel mai mare procent de bărbați albi angajați în cabinetul său de la administrația Reagan. Femeile și oamenii de culoare au constituit aproximativ 19% fiecare. Presa americană a relatat că nici nu a început bine și mandatul lui Joe Biden seamănă foarte mult cu cel al lui Barack Obama.

ADVERTISEMENT