Fotbal international

De ce a mers Leo Messi la meciul Inter – Barcelona! ”Șansele de a juca erau zero”

Autor: Traian Terzian | 07.11.2018 | 20:43
Leo Messi a decis să facă deplasarea la meciul Inter - Barcelona, deși știa că nu are nici cea mai mică șansă  de a se afla pe teren

Căpitanul Leo Messi a decis să facă deplasarea la meciul Inter – Barcelona, deși știa că nu are nici cea mai mică șansă  de a se afla pe teren. Atacantul argentinian a revenit la săptămâna trecută la antrenamentele catalanilor după fractura de la antebrațul drept, iar antrenorul Ernesto Valverde l-a inclus pe lista celor 22 de jucători convocați pentru întâlnirea de la Milano.

Deși presa catalană a scris că Lionel Messi va intra câteva minute în partida de Champions League, atât antrenorul cât și jucătorul au fost conștienți de faptul că șansele de a juca sunt zero. În aceste condiții, misiunea argentinianului la Milano a fost cu totul alta.

Leo Messi la sosirea în Italiea pentru meciul Inter - Barcelona
Leo Messi la sosirea în Italiea pentru meciul Inter – Barcelona

Leo Messi a mers la meciul Inter – Barcelona pentru a-și susține colegii

Cotidianul catalan Sport a scris că principalul obiectiv al campioanei Spaniei în acest sezon este câștigarea Champions League, iar prezența lui Leo Messi în lotul pentru meciul Inter – Barcelona dovedește acest lucru: ”El a fost luat pentru a-și exercita rolul de căpitan și a-și capacita colegii. A mai fost și tentativa de a-i încurca pe adversari care nu știau la ce să se aștepte”.

”De fapt, Messi nu a făcut decât un antrenament ușor la Milano și nu a participat la ședințele de pregătire ale echipei. În ultima vreme, el a devenit mult mai precaut și încearcă să-și protejeze organismul. A început să fie mult mai înțelept din acest punct de vedere”, au mai scris jurnaliștii spanioli.

FC Barcelona a remizat cu Inter Milano, scor 1-1, în etapa a patra a fazei grupelor Champions League, și este prima formație calificată în optimile mde finală. La finalo, golul catalanilor a fost marcat de brazilianul Malcom, care a înscris la doar două minute de la debutul în cea mai importantă competiție la nivel de cluburi.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!