News

De ce a murit, de fapt, Costin Mărculescu. Actorul suferea de o boală despre care știau doar apropiații

11.06.2020 | 10:22
De ce a murit de fapt Costin Marculescu Actorul suferea de o boala despre care stiau doar apropiatii
De ce ar fi murit, de fapt, Costin Mărculescu. Actorul ar fi suferit de o boală despre care știau doar apropiații. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Vestea morții lui Costin Mărculescu a zguduit lumea mondenă, mai ales pentru că actorul a fost găsit mort în propria locuință, în stare avansată de putrefacție. Buna sa prietenă, Mara Bănică, a făcut mărturisiri cutremurătoare declarând la Xtra Night Show că actorul ar fi suferit de o boală la inimă de care știau numai apropiații.

Mara Bănică, despre cauza morții renumitului actor Costin Mărculescu

Costin Mărculescu s-a stins din viață la vârsta de 50 de ani, plecând în lumea celor drepți într-un mod tragic, fiind găsit în cadă, în stare de putrefacție. Oamenii legii au ajuns la locuința actorului după ce mai mulți vecini alarmați au sunat la 112 pentru că nu l-ar mai fi văzut de câteva zile bune.

ADVERTISEMENT

O primă ipoteză a morții actorului a venit de la Mara Bănică, una dintre prietenele apropiate ale lui Costin Mărculescu. Jurnalista a mărturisit în emisiunea prezentată de Dan Capatos că, cel mai probabil actorul a suferit un infarct, mai ales că în urmă cu câțiva ani a chemat salvarea pentru că avea un puseu de tensiune.

„Eu sunt extraordinar de șocată. Am vorbit cu el în pandemie, cu el și cu mai mulți prieteni. Era cum îl știi tu în ultima vreme, rău îl știam cu toții că na, nu era foarte bine. Nu știu, cred și bănuiesc că a făcut infarct”, a spus Mara Bănică la XNS.

ADVERTISEMENT

Costin Mărculescu suferea de o boală de inimă de care știau doar prietenii

Tot renumita jurnalistă a dezvăluit că actorul din „Liceenii” suferea de o boală de inimă pe care a descoperit-o în urmă cu câțiva ani, la vremea respectivă chemând Salvarea pentru că se simțea foarte rău. Mara Bănică a mai declarat că medicul de pe ambulanță i-a spus actorului că trebuie să ia toată viață niște pastile pentru inimă.

Celebra jurnalistă a mărturisit că actorul era foarte speriat, lăsând două numere de telefon în cazul în care i s-ar fi întâmplat ceva grav. Pepe și jurnalista sunt persoanele de contact care ar urma să se ocupe de înmormântarea lui Costin Mărculescu pentru că acesta are un tată foarte bătrân.

ADVERTISEMENT

„Acum 2-3 ani am chemat SMURD pentru că a avut o tensiune extrem de mare, intrase în panică, lăsase două numere de telefon: al lui Pepe și al meu, în cazul în care se întâmplă ceva. Când s-a făcut bine, eu am stat pe toată perioada cu el acolo, și i-am zis, săracul: «mă, dar tu ai înnebunit? Cum să lași numerele astea să le scrii?» și a zis că: «nu, domnule, că dacă pățeam ceva să mă înmormântați voi«. (…)

El are un tată foarte, foarte în vârstă, din ce știu eu și o soră. O să vedem de mâine încolo ce… (…) Va trebui înmormântat cumva și va trebui să vorbim cu familia să vedem de ce au nevoie. Eu sunt șocată efectiv”, a mai spus Mara Bănică în emisiunea de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, jurnalista a mai dezvăluit că pe lângă problemele de sănătate cu care se confrunta, Costin Mărculescu suferea și de depresie pentru că-și pierduse toți banii pe care-i investise în firmă. Mara Bănică a mai declarat că renumitul actor nu și-a mai revenit, însă exclude varianta sinuciderii.

„Costin a avut o depresie când și-a pierdut toți banii din firmă și nu și-a mai revenit din ea. S-a afundat din ce în ce mai rău. Să-l ierte Dumnezeu, să-l odihnească! Doctorul de pe SMURD i-a zis atunci de față cu mine că va trebui să ia toată viața un tratament pentru inimă. 

M-au sunat mulți acum ca să mă întrebe dacă Mărculescu s-a sinucis. Nu s-a sinucis, eu cred că a făcut infarct. Era bolnav cu inima. Nu s-a sinucis. Am vorbit cu el în urmă cu câteva zile, am tot vorbit în pandemie, avea planuri… Nu s-a sinucis. Asta le spun tuturor”, a mai precizat prietena lui Costin Mărculescu, Mara Bănică.

ADVERTISEMENT