Life

De ce a murit, de fapt, Tiberiu Ceia. Cauza decesului are legătură și cu un eveniment trist din viața cântărețului

De ce a murit, de fapt, Tiberiu Ceia. Cântărețul a fost foarte afectat de un eveniment trist, petrecut în urmă cu câțiva ani.
30.03.2023 | 11:52
De ce a murit de fapt Tiberiu Ceia Cauza decesului are legatura si cu un eveniment trist din viata cantaretului
Care ar fi fost cauza decesului lui Tiberiu Ceia. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Tiberiu Ceia, unul dintre cei mai cunoscuți interpreți de muzică populară, a murit în seara zilei de miercuri, 29 martie. are ar fi fost, de fapt, cauza decesului regretatului artist?

De ce a murit Tiberiu Ceia. Evenimentul trist care l-a afectat pe cântăreț

În seara de 29 martie a fost anunțat decesul lui Tiberiu Ceia. Cei care au dat vestea au fost colegii de la TVR Timișoara, unde artistul avea și o emisiune cu specific popular.

ADVERTISEMENT

Tiberiu Ceia se confrunta de ceva timp cu probleme de sănătate, care s-au agravat în ultimele luni. Starea sa de sănătate a început să se deterioreze în urmă cu patru ani.

Interpretul de muzică populară a suferit foarte mult după decesul soției, de acum patru ani. Seara trecută, artistul a făcut un stop cardio-respirator, iar corpul său a cedat.

ADVERTISEMENT

“Tibi a plecat… a urcat la cer. A făcut stop cardio-respirator. Acum este lângă Anca, soția lui. A murit acasă, în seara aceasta. Era bolnav. În ultimele luni s-au intensificat problemele sale de sănătate. Dumnezeu să îl ierte!”, a transmis Ioan, un apropiat al cântărețului de muzică populară, potrivit viva.ro.

După ce a fost anunțat decesul lui Tiberiu Ceia, mesajele de condoleanțe au început să curgă pe rețelele de socializare. Mulți au lăudat muzica regretatului artist, care va rămâne în continuare.

ADVERTISEMENT

Printre cei care au transmis mesaje de condoleanțe se numără și Sofia Vicoveanca. Interpreta a fost colegă și prietenă cu artistul, iar după ce a aflat despre moartea acestuia este devastată și a scris un mesaj pe rețelele sociale, în memoria lui Tiberiu Ceia.

Tiberiu Ceia a avut o carieră muzicală îndelungată

Tiberiu Ceia a fost unul dintre cei mai apreciați interpreți de muzică populară de la noi din țară. Și-a descoperit talentul de la o vârstă fragedă și a cântat mult timp alături de Ion Dolănescu.

ADVERTISEMENT

Tiberiu Ceia a fost făcut pentru scenă și pentru muzica populară. Cel care a cântat multă vreme în duet cu Ion Dolănescu și-a descoperit talentul muzical de la o vârstă foarte fragedă. La doar patru ani a avut prima apariție pe scenă și de atunci nu a mai putut renunța la muzică. Și-a construit o carieră frumoasă și a căpătat renume printre artiștii de muzică populară, toată lumea apreciindu-i talentul.

“Nu am studii muzicale. Mi-am menținut glasul nefăcând ceva special niciodată, nu m-am păzit de frig sau de curenți, nu m-am păzit să nu beau rece sau să mănânc o înghețată, să nu fac curent în mașină când era cald. Poate că tocmai această lipsă de grijă pentru glasul meu m-a determinat să-l păstrez.

Deci, am început la 4 ani, în 1944, spre 1945, și ultima apariție mai frumoasă în public a fost Strugurele de Aur al Alba Iulia, în 2016 când am fost primit chiar cu urale”, spunea Tiberiu Ceia în cadrul unui interviu.

ADVERTISEMENT