News

De ce a murit, în realitate, Cristina Țopescu. Autopsia a fost finalizată

13.02.2021 | 20:16
De ce a murit in realitate Cristina Topescu Autopsia a fost finalizata
ADVERTISEMENT

Cristina Țopescu a murit în ianuarie 2020, la vârsta de doar 59 de ani, fiind găsită în locuința ei din Tunari după mai multe zile în care nu a răspuns la telefon.

Vecinii au fost cei care au anunțat autoritățile după ce au intrat la bănuieli pentru că femeia dispăruse din peisaj de o perioadă bună de timp.

ADVERTISEMENT

S-a aflat în acel moment că jurnalista murise înainte de Anul Nou și lângă ea în toată această perioadă au fost doar cei șase câini ai ei.

Cristina Țopescu a murit din cauza unor probleme cardiace

La un an de la decesul neașteptat al Cristinei Țopescu, specialiștii de la Serviciul de Medicină Legală au finalizat autopsia, astfel că de vină pentru decesul femeii a fost o afecțiune cardiacă.

ADVERTISEMENT

„Analizele toxicologice au ieșit negative, adică în sânge, în stomac și în țesuturi nu au fost evidențiate urme de alcool, de drog sau de substanțe nocive dăunătoare corpului uman. Examenul anatomopatologic efectuat microscopic după parcurgerea unor etape pregătitoare ale țesuturilor prelevate, a stabilit cauza morții. Este vorba de un infarct miocardic acut produs pe fondul unei ateroscleroze coronariane și a unei cardiopatii ischemice. Mușchii striați ai cordului fuseseă invadați cu grăsime.

E vorba de o uzură prematură a organismului, mai ales a vaselor de sânge, din cauza alimentației și a sedentarismului”, a transmis evz.ro.

ADVERTISEMENT

Prietenii Cristinei Țopescu au lăsat mai multe mesaje emoționante pe Facebook atunci când au aflat de decesul femeii. „Astăzi Cris ar fi împlinit 60 de ani. Era o pofticioasă înnebunită după sarmalele, șnițelele de pui, piftia, clatitele cu ciocolată sau simple, cu zahăr, orice fel de prăjitură cu ciocolată, înghețată, vinul roșu și plăcintele.

Dacă aveți inimă, dați-i pentru sufletul și odihna ei. „Prietenii” ăia „apropiați” care se dădeau înlăcrimați pe la tv au uitat de mult de ea. Dumnezeu să te odihnească în pace, fată dragă și fără de noroc!, este unul dintre mesajele emoționante postate pe Facebook.

ADVERTISEMENT
Tags: