News

De ce a murit Nicu Maharu! Boala teribilă de care suferea: multiple tumori cerebrale

21.03.2019 | 09:23
Iată de ce boală a murit Nicu Maharu!

Nicu Maharu a murit în această dimineață, după ce a pierdut lupta cu cea mai necruțătoare boală, cancerul. Medicii i-au pus diagosticul teribil în urma cu mai bine de un an, timp în care acesta a respectat întocmai regimul specialiștilor și tratamentul dur pe care a fost nevoit să-l ia. Din nefericire, soarta a decis altfel pentru el. Mesajele de adio au împânzit rețelele de socializare. „Dumnezeu să te odihnească în pace Nicu Maharu! Vei rămâne veșnic în sufletele și amintirile multora! Condoleanțe Florian Molea și întregii familii! Fiecare stea își pierde din intensitate până se stinge… sincere regrete!”, scrie un prieten al lui Maharu.

De ce a murit Nicu Maharu!

Obișnuit cu viața tumultoasă de noapte, acesta a simțit că ceva nu este bine în urmă cu mai bine de doi ani de zile, după nenumărate zile în care îl prindea dimineața la petreceri sau restaurante, așa cum era obișnuit. ”Am avut o cădere în urma căreia am paralizat pe partea dreaptă. Altceva însă este foarte rău. Am o tumoră la cap. Mai pe românește…cancer!”, a explicat atunci Nicu Maharu.

Familia acestuia este în șoc din cauza faptului că totul părea că merge cum trebuie și că tratamentul își face efectul.„Un bun prieten de al tatălui meu s-a stins din viață. Dumnezeu să te ierte, om bun cu suflet mare”, a fost unul din mesajele de adio din partea unui apropiat.

De ce boală a suferit Nicu Maharu?
De ce boală a suferit Nicu Maharu?

Tumori cerebrale, boala de care a suferit Maharu

Tumoarea cerebrală sau neoplasmul intracranian a apărut după ce celulele anormale se formează la nivelul creierului. Factorii de risc ar putea fi, de la caz la caz, un număr de sindromuri genetice, deși, de cele mai multe ori, cauza acestora este necunoscută. Semne de îngrijorare prezintă utilizarea exacerbată a telefonului mobil.

Tumorile la adulți sunt: meningiomul și astrocitomul, precum glioblastomul. Tratamentul penntru rumoare cerebrală poate include o combinație de intervenții chirurgicale, pentru extirparea tumorii, terapie prin radiere și chimioterabie.

Tags: