Detalii din anchetă: Ce făcea Dan Condrea în momentul producerii accidentului

UPDATE 23 mai 13:01. Actuala soţie a lui Dan Condrea le-ar fi declarat poliţiştilor că a vorbit foarte mult la telefon cu el în acea zi. Cel mai probabil acea convorbire să fi fost în curs şi...
24.05.2016 | 08:50
Detalii din ancheta Ce facea Dan Condrea in momentul producerii accidentului
ADVERTISEMENT

UPDATE 23 mai 13:01. Actuala soţie a lui Dan Condrea le-ar fi declarat poliţiştilor că a vorbit foarte mult la telefon cu el în acea zi. Cel mai probabil acea convorbire să fi fost în curs şi în momentul impactului.

Atunci când legătura telefonică s-a întrerupt, ea a insistat să-l sune până în momentul în care au apărut poliţiştii la faţa locului. Potrivit informaţiilor obţinute de Digi24, unul dintre poliţişti a răspuns la telefon şi i-a spus soţiei ce s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT

O altă echipă de poliţie a mers la domiciliul acestora de unde au preluat-o pe soţie şi au mers la locul accidentului pentru a face prima identificare. Ea a confirmat documentele găsite la faţa locului şi a spus că îl recunoaşte după hainele pe care patronul Hexi Pharma le purta.

Soţia lui Dan Condrea a mai povestit că acesta i-ar fi spus că merge să ia o gură de aer, că nu se simţea deloc bine, că era destul de agitat şi că a dormit foarte puţin.

ADVERTISEMENT

De ce a murit patronul Hexi Pharma Dan Condrea UPDATE 21:00. Trupul lui Dan Condrea a fost ridicat de legisti si dus la INML.

Accidentul a fost anunţat în jurul orei 19.30, iar anchetatorii nu exclud varianta ca patronul Hexi Pharma să se fi sinucis, deoarece la faţa locului nu s-au găsit urme de frânare.

ADVERTISEMENT

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a murit duminică seară într-un accident rutier, între Buftea şi Corbeanca.

De ce a murit patronul Hexi Pharma Dan Condrea Potrivit România TV, persoana decedată nu poate fi identificată din cauza rănilor extrem de grave, însă actele de identitate îi aparţin patronului Hexi Pharma.

ADVERTISEMENT

Soţia lui Dan Condrea a ajuns la locul accidentului şi l-a recunoscut după îmbrăcăminte.

De ce a murit patronul Hexi Pharma Dan Condrea. Se pare că Dan Condrea a intrat cu maşina într-un copac, undeva între Buftea şi Corbeanca. Martorii spun că el conducea cu mare viteză.

La locul accidentului sunt maşini de pompieri care încearcă să descarcereze corpul acestuia. Mai multe echipaje de la Ambulanţa Ilfov au ajuns la locul accidentului, pe şoseaua dintre Buftea şi Corbeanca.

“Noi putem să spunem că e vorba despre un bărbat de aproximativ 40 de ani, decedat în momentul impactului. Leziunile erau extrem de grave, nu s-a mai putut face nimic. Era decedat din momentul impactului. Au ajuns acolo două echipaje. Bărbatul era singurul ocupant al autoturismului, asta au văzut cei de la Ambulanţă”, a declarat Alis Grasu, managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov.

De ce a murit patronul Hexi Pharma Dan Condrea. Tragedia s-ar fi produs din cauza vitezei excesive, potrivit primelor informatii ale politiei.

Anunţul la 112 ar fi fost făcut de unul dintre martorii care au văzut accidentul, susţin surse citate de postul Digi 24. Autorităţile nu au confirmat până în acest moment identitatea şoferului care ar fi decedat.

ADVERTISEMENT