Life

De ce a murit tatăl Monicăi Gabor. Cu ce probleme se confrunta bărbatul

26.06.2020 | 15:58
De ce a murit tatal Monicai Gabor Cu ce probleme se confrunta barbatul
ADVERTISEMENT

Emil Gabor, tatăl Monicăi și Ramonăi Gabor, a fost găsit decedat în locuința sa din Bacău unde locuia cu încă o persoană. Cel mai bun prieten al bărbatului a făcut primele declarații despre decesul neașteptat, dar și despre problemele cu care se confrunta acesta.

Părintele celor două vedete a început să aibă numeroase probleme de sănătate după ce i-a căzut un buștean în spate, iar de atunci a stat numai prin spitale. Bărbatul trăia într-o sărăcie lucie, fetele sale venind destul de rar să-l viziteze, mai ales de când au plecat peste hotare.

ADVERTISEMENT

Cel mai bun prieten al lui Emil Gabor a făcut dezvăluiri cutremurătoare la un post de televiziune unde a vorbit despre traiul bărbatului din ultima perioadă, dar și care erau problemele medicale cu care se confrunta acesta, acestea cauzându-i și decesul.

Emil Gabor, probleme grave de sănătate. Dezvăluirile făcute de un prieten

Tatăl celor două vedete, Monica și Ramona Gabor, avea o stare de sănătate precară în ultima vreme. Prietenul acestuia a mărturisit la Antena Stars că Emil Gabor nu mai mânca și spunea mai tot timpul că se simte rău, nemaiputându-se deplasa.

ADVERTISEMENT

„El era cam slăbuţ, adică nu mai mânca şi l-au găsit la 2:30 dimineaţa decedat. Avea probleme cu plămânii, era tensionat, nu mai putea să meargă în ultima perioadă.

Era bolnav rău. Îmi spunea că îi e rău, că îl dor oasele”, a declarat cel mai bun prieten al lui Emil Gabor, potrivit spynews.ro.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește toate cele necesare pentru înmormântare, prietenul lui Emil Gabor a declarat că Alina, fiica din Bacău, s-a ocupat de tot. Din păcate, Ramona și Monica nu au putut ajunge în România pentru a-și conduce părintele pe ultimul drum.

Cele două vedete nu au putut părăsi America, respectiv Dubai din cauza restricțiilor impuse de virusul din China care a pus stăpânire pe întreaga lume, însă acestea au fost alături de el cu sufletul și prin videocall.

ADVERTISEMENT

„N-au putut să vină pentru că nu au voie din America să vină! Au filmat acolo cu telefonul, au fost în direct”, a mai spus prietenul lui Emil Gabor.

ADVERTISEMENT