ADVERTISEMENT
Sport

De ce a picat transferul lui Andrei Dumiter la FCSB: „Haideți să vă spun adevărul!”

Omul care a intermediat discuțiile privind transferul lui Andrei Dumiter la FCSB dezvăluie motivele pentru care tânărul atacant nu a mai semnat până la urmă cu roș-albaștrii.
Autor: Bogdan Solomon | 09.06.2021 | 13:22
De ce a picat transferul lui Andrei Dumiter la FCSB: „Haideți să vă spun adevărul!”
Tânărul atacant al lui Sepsi nu și-a mai pus semnătura pe contractul cu FCSB. Sursa foto: sportpictures.eu

Așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, transferul lui Andrei Dumiter la FCSB nu mai este de actualitate, în ciuda faptului că oferta lui Gigi Becali părea să-l mulțumească pe jucător. Așteptat în Capitală pentru a semna un contract valabil până în vara lui 2026, acesta a decis să continue și în sezonul viitor la Sepsi Sfântu Gheorghe.

ADVERTISEMENT

Ulterior, Florin Vulturar, a confirmat informația dezvăluită în exclusivitate de FANATIK, încă de marți, 8 iunie, conform căreia tânărul de 22 de ani nu a mai răspuns la telefon. Potrivit spuselor sale, covăsnenii erau dispuși să-l cedeze și chiar aveau deja înlocuitorul perfect: „un atacant interesant din Portugalia”.

Din cauza accidentărilor, Dumiter a bifat doar șapte meciuri oficiale în actuala stagiune, dar a reușit să înscrie un gol și să ofere o pasă decisivă. 100.000 de euro este cota sa de piață, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com.

Motivul pentru care transferul lui Andrei Dumiter la FCSB nu mai este de actualitate

Eu am intermediat transferul lui Dumiter, însă e situație ciudată. Sepsi nu a vrut să se despartă de jucător, până nu aveau înlocuitor. Vor să aducă un atacant interesant din Portugalia.

ADVERTISEMENT

De 3 săptămâni discutăm cu ei, iar în urmă cu câteva zile ajunsesem la un acord. Băiatul m-a contactat și mi-a zis că nu are agent și să-l ajut.

După ceva timp, mă sună, că totuși are un agent. I-am zis că nu e nicio problemă. Am discutat cu domnul Sărmășan, era încântat fotbalistul de toate condițiile, dar totul a picat.

Nu vreau să comentez, fiecare își face meseria cum vrea el. Nu știu dacă se mai deblochează situația, jucătorul nu răspunde la telefon”, a declarat Florin Vulturar la Pro X.

ADVERTISEMENT

Andrei Dumiter: „Am decis să rămân la Sepsi. Îmi pare rău pentru toată încurcătura creată”

Contactat de FANATIK pentru a oferi un punct de vedere pe marginea acestui subiect, Andrei Dumiter a dezvăluit în exclusivitate că transferul la FCSB nu mai este de actualitate. Pe cale de consecință, va evolua și în sezonul viitor la Sfântu Gheorghe.

Am decis să rămân la Sepsi! Îmi pare rău pentru toată încurcătura creată, îmi cer scuze și celor de la FCSB, domnului Gigi Becali, și celor de la Sepsi.

ADVERTISEMENT

Am hotărât că, în acest moment, pentru cariera mea e mai bine să continuu la Sepsi. Am vorbit cu oamenii de la Sf. Gheorghe, știu că și ei erau puțin supărați pentru că se puseseră de acord cu domnul Becali, dar m-au înțeles.

Sunt în vacanță acum, așa cum am văzut că ați scris, sunt câteva zile în Bulgaria să mă relaxez. Apoi mă apuc de treabă la Sepsi și vreau să avem rezultate și mai bune decât sezonul precedent. Vedem în următoarea perioadă de transferuri ce se mai întâmplă”, a declarat tânărul atacant pentru site-ul nostru.

ADVERTISEMENT

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!