Life

De ce a plâns Andreea Bălan înainte de plecarea la America Express. Cântăreața i-a impresionat și pe fani

Andreea Bălan s-a desprins cu mare strângere de inimă de fetițele sale, înainte de îmbarcarea spre America Express. Vedeta nu și-a putut stăpâni lacrimile.
06.06.2022 | 12:26
De ce a plans Andreea Balan inainte de plecarea la America Express Cantareata ia impresionat si pe fani
Andreea Bălan, concurentă la America Express. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

În cel mai recent vlog postat de Andreea Bălan, cântăreața le-a arătat fanilor cum s-a pregătit pentru America Express.

Andreea Bălan, emoționată de o felicitare făcută de fiica ei, Ela, pe care o a luat-o la America Express

Cu bagajele burdușite de lucruri pe care probabil nu le va putea folosi în aventura vieții sale, Andreea a pornit într-o călătorie care nu va fi una deloc ușoară, alături de Andreea Antonescu.

ADVERTISEMENT

Artista a pus în bagaje, pe lângă tot felul de obiecte inscripționate cu numele trupei Andre (are chiar și un termos personalizat) și o felicitare cu totul specială primită de la una din fetițe, Ela.

„Am aici în geamantan o felicitare pe care mi-a făcut-o Ela. Și am și plâns când am citit-o”, a povestit Andreea Bălan în vlogul de pe Youtube.

ADVERTISEMENT

„Îți doresc să câștigi concursul. Mami, te iubesc”, este mesajul care a emoționat-o foarte tare pe cântăreață.

„Iau cu mine felicitarea. Toate felicitările le păstrez. Tot ce face Ela le păstrez”, a mai spus Andreea Bălan.

ADVERTISEMENT

„O să-mi fie dor și o să-mi fie greu”

Fetițele i-au spus mamei lor ce vor să primească din Mexic. Andreea a memorat toate cadourile pe care acestea și le doresc, printre care o trusă de machiaj cu Anna și Elsa din Frozen. Una dintre micuțe i-a cerut cântăreței să îi aducă și o cămilă, iar aceasta s-a amuzat foarte tare explicându-i că în Mexic nu trăiesc aceste animale.

Pentru colega de trupă a Andreei Antonescu, experiența va fi una grea în special pentru că va sta departe de cele două fete. Andreea speră să reziste măcar o lună, show-ul filmându-se pe durata a 8 săptămâni.

ADVERTISEMENT

Vedeta a spus că nu a stat departe de fetele sale mai mult de 7 zile, însă speră să reziste în special pentru ele, căci le-a promis că va veni acasă cu titlul de câștigătoare.

„O să-mi fie tare dor și o să-mi foarte greu. Sper să se ia cu joaca și să nu le fie prea dor”, a mai spus Andreea Bălan.

ADVERTISEMENT