Life

De ce a plecat Andra în vacanță fără soțul ei, Cătălin Măruță! „Sunt doar eu cu copiii”

Andra a plecat în vacanță fără soțul ei, Cătălin Măruță. Vedeta a explicat că prezentatorul încă nu are concediu și nu avea cum să o însoțească pe ea și pe cei doi copii.
09.07.2022 | 15:24
De ce a plecat Andra in vacanta fara sotul ei Catalin Maruta Sunt doar eu cu copiii
Andra și Cătălin Măruță, cuprinși de emoții la ziua lui David. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Jurata de la Românii au talent, Andra și prezentatorul de la Pro TV, Cătălin Măruță sunt fericiți după o căsnicie de 14 ani. Artista a spus mereu că are un partener de viață pe care se poate baza în orice moment și care îi arată toată dragostea lui, de care ea are nevoie.

Andra a plecat în vacanță fără soțul ei, Cătălin Măruță. Artista e însoțită doar de copii

Andra se bucură de o vacanță frumoasă alături de copiii ei. Cântăreața a transmis un mesaj pe pagina ei de Facebook din vacanța în care se află doar ea cu cei doi copii, Eva și David. Vedeta a explicat și de ce soțul ei, Cătălin Măruță nu a mers cu ei.

ADVERTISEMENT

Artista a spus că prezentatorul nu este deocamdată, în concediu la PRO TV, emisiunea lui încă e difuzată pe post, așa că el nu avea cum să îi însoțească. Cu toate acestea, familia îi duce dorul lui Cătălin Măruță, în vacanță.

„Bună, dragii mei! Vreau să vă spun că n-am mai postat nimic aici că n-am avut timp când să mai filmez că sunt tot timpul după copii, dar am găsit 10 minute să stau pe șezlong și să vă salut.

ADVERTISEMENT

Sunt într-o minivacanță, doar eu cu copii, Cătălin e la muncă… Cătălin, așteptam să iei și tu vacanță, ca apoi să mergi în vacanță cu noi. Te iubiiiim!”, a spus Andra pe rețelele de socializare.

Andra și Măruță, 14 ani de relație

Andra are o relație cu prezentatorul Cătălin Măruță de 16 ani. Însă, de 14 ani sunt căsătoriți și se înțeleg mai bine ce niciodată.

ADVERTISEMENT

„Am avut mai mult momente frumoase decât dificile, din moment ce suntem astăzi aici, împreună, ținându-ne de mână, la 14 ani de la căsătorie și la 16 ani de când ne-am îndrăgostit unul de celălalt.

Este important că ne declarăm dragostea des, mai important este să ne și arătăm sentimentele prin gesturi multe. Nu știu ce momente au fost dificile pentru că, fiind cu Cătălin alături, orice provocare mi s-a părut ușor de depășit.

ADVERTISEMENT

Și nu spun asta pentru că sună bine, chiar simt asta, că împreună trecem prin toate mai ușor, mai frumos”, a spus cântăreața într-un interviu pentru publicația viva.ro.

Andra, despre relația ei cu Cătălin Măruță

Jurata de la Românii au talent este de părere că părinții sau bunicii săi pot primi acest titlu de cuplu longeviv, după mult mai mulți ani de mariaj. Vedeta a subliniat că relația cu Cătălin Măruță este  abia la început.

„Un mariaj atât de longeviv? Cred că merită acest cuvânt părinții mei sau socrii mei, bunicii noștri sau alte cupluri care au reușit să fie împreună ca-n povești, până la adânci bătrâneți.

Noi cred că suntem încă la început, chiar și după 14 ani de când ne-am spus Da. Viața de familie ne împlinește pe amândoi, suntem foarte fericiți când petrecem timp împreună, când avem alte familii în jurul nostru.

Ne-am dorit mult această familie și ne potrivim bine. De aceea sper să ajungem chiar la adânci bătrâneți unul lângă celălalt”, a mai adăugat vedeta de la Pro TV, mai arată sursa menționată.

ADVERTISEMENT
Tags: